01 / 05 / 2024

Malatya Somuncu projeleri

Malatya Somuncu projeleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende ilçesinde Somuncu Baba Camii ve Külliyesinin bulunduğu Zaviye Mahallesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya Battalgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde hazırladığı projeleri hayata geçirmek için 2019 yılında göreve gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, projelerle vizyonel değişimi başlatarak, daha yaşanabilir bir Battalgazi inşa çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Malatya 2020 projeleri!

TOKİ Malatya 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Malatya 2020 ne zaman başlayacak? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ Malatya 100 bin sosyal konut 2020 projeleri...

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleriyle öne çıkıyor!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede yapımı devam eden projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Çınar, ilçede hizmet sunulan sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Malatya'da yeni yollar açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Malatya’nın batısında çevre yolu trafiğinin hafifletilmesinde önemli katkılar sağlayacak 2100 metre uzunluğunda yeni bir yol açılıyor.

Malatya Somuncu Baba Camii ve Külliyesin'de sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende ilçesinde Somuncu Baba Camii ve Külliyesinin bulunduğu Zaviye Mahallesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

Malatya Somuncu Baba Külliyesi 360 derece sanal tur ile tanıtılacak!

İlçemizde tarihi ve turistik özelliğinin yanı sıra manevi atmosferi ve mimari yapısıyla her yıl yerli ve yabancı yüzbinlerce insanın ziyaret ettiği Somuncu Baba Külliyesi, artık sanal olarak da gezilebilecek.

Malatya Darende ilçesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ tarafından Malatya Darende İlçesinde gerçekleştirilmesi düşünülen kentsel dönüşüm projeleri için TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanlığından uzmanlar Orhan Mercan ve Öznur Özlokmacı ilçede incelemelerde bulundular...

Somuncu Baba Külliyesi açıldı!

Malatya'nın Darende ilçesinde bakım-onarım çalışmaları tamamlanan ve içerisine yeni bir cami inşa edilen Somuncu Baba Külliyesi, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın katıldığı töre

İstanbul'da ofis projeleri hareketlendi!

Gün aşırı konut projesi tanıtımlarına tanık olduğumuz İstanbul 'da ofis yatırımlarına da hız verildi. İş aksı Maslak 'ın dışında Bomonti, Güneşli, Kartal, Maltepe 'de de peş peşe nitelikli A sınıfı ofis projeleri yükseliyor...

Malatya Somuncu projeleri Haberi

Malatya Somuncu projeleri


Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende ilçesinde Somuncu Baba Camii ve Külliyesinin bulunduğu Zaviye Mahallesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

Malatya’ya gelen yerli-yabancı bir çok konuğun en çok uğrayıp gezdiği mekanlardan biri olan Somuncu Baba Camii ve Külliyesinin çevresinde sürdürülen çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Altyapısı baştan aşağı yenilenen Zaviye Mahallesi ile Somuncu Baba Camii ve Külliyesin de kaldırım, yol, istinat duvarı işlerinin büyük bölümü tamamlandı. Peyzaj, aydınlatma ve parke taşı döşeme işi ise tüm hızıyla sürüyor.

Tohma Suyunun ikiye böldüğü, huzur ve ilahi güzelliğin buluştuğu Darende’ye daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Camii ve Külliye’yi içinde barındıran Zaviye Mahallesinin her cadde ve sokağında düzenleme çalışması yapıyor.

Yapılan çalışmaları sık sık gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende’nin tarihi mirasına, kültür...