04 / 05 / 2024

Malatya Stadı nerede

Malatya Stadı nerede

Malatya İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Malatya Arena Stadı'nda, zeminde yapılan iyileştirme çalışmaları nedeniyle, gecikmeli devam eden inşaatın fiziki gerçekleşmesinin yüze 60 oranında olduğu bildirildi.

En son nerede, ne zaman deprem oldu? 13 Temmuz 2023 az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler!

Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Malatya ve çevresinde sabah saatlerinde birçok kişi tarafından hissedilen depremler kaydedildi. Peki, deprem mi oldu, nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre son depremler listesi...

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

12 soruda TOKİ Malatya 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ  Malatya 50 bin konut kampanyasında kaç konut inşa edilecek? TOKİ Malatya 50 bin konut nerede? TOKİ Malatya 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 12 soruda TOKİ Malatya 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Malatya Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar için tören düzenlendi.

Malatya Kale İlçe Stadyumu Ocak'ta açılacak!

Malatya’nın Kale ilçesinde yapımı devam eden ilçe stadyumunda sona gelindi. Stadın 2019 yılının Ocak ayında açılması planlanıyor. 

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Malatya'nın yeni stadı için 10 milyon TL harcandı!

Doğu ve Güneydoğu bölgesinin süper ligdeki tek temsilcisi olan Evkur Yeni Malatya Spor, ligin ilk yarısını 22 puanla tamamladı. İnşaatında sorunların yaşandığı yeni stadyum, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin fedakâr çalışmalarıyla tamamlandı ve hizmete açıldı.

Malatya Stadı kiraya verilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını yarın gerçekleştirecek. Toplantıda Malatya Stadı'nın kiraya verilmesi de görüşülecek.

Malatya İnönü Stadı bu yıl yıkılacak!

1970 yılında kullanılmaya başlanan Malatya İnönü Stadı müsabakalara veda etti. Stadın bu yıl içinde yıkılması planlanıyor.

Malatya Stadyumu ne zaman açılacak?

Temeli 2012 yılında atılan Malatya Stadyumu henüz hizmete açılmadı. Yeni stadın Bursaspor ile oynanacak maça yetişmeme gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığı ifade edildi.

Malatya'nın yeni stadı 1 yıllığına kiralandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi dün gerçekleştirilen toplantıda yeni stadın 1 yıllığına kiralanması kararlaştırıldı.

Malatya Stadı nerede Haberi

Malatya Stadı nerede

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye'ye, Avrupa ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında TOKİ tarafından yaptırılan Malatya Arena Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yüklenici firma İlsan İnşaat tarafından yapılan Malatya Arena Stadı 25 bin seyirci kapasiteli. 59 milyon 838 bin TL sözleşme bedeliyle yaptırılan Malatya Arena Stadı, 136 bin 585 metrekarelik bir alanı kapsıyor.


Malatya İnönü Üniversitesi karşısında yapılan Malatya Arena Stadı'nda, zeminde yapılan iyileştirme çalışmaları nedeniyle, gecikmeli devam eden inşaatın fiziki gerçekleşmesinin yüze 60 oranında olduğu bildirildi.


Türkiye'nin en modern statlarından birisi olacak olan Malatya Arena Stadı'nın üst kısmı kayısı şeklinde yapılacak. Malatya'nın en büyük ekonomik geliri olan kayısının rengiyle donatılacak olan stat, 26 locadan oluşacak. Çelik konstrüksiyonların yüzde 57'si takılırken, ince işlerde devam ediyor.


Zeminde alttan ısıtma...