02 / 05 / 2024

malatya üstyapı çalışmaları 2016

malatya üstyapı çalışmaları 2016

Proje çalışmalarına 2015 yılının sonbahar aylarında başlanılan Tecde – Yeşilyurt yolunda değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmalarına başladı.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlandı! 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen millet bahçesinde çalışmalar tamamlandı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni inşa edilen millet bahçesinde incelemelerde bulundu. 

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Banu Aslan Can: Hasar tespit çalışmalarını en hızlı şekilde bitireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan Can, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti. Banu Aslan Can,"Hasar tespit çalışmalarını en hızlı şekilde bitireceğiz" dedi...

Malatya’da hasar tespit çalışmaları masaya yatırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen Malatya'da değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda bölgede yapılan hasar tespit çalışmaları ele alındı…

Malatya Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar için tören düzenlendi.

Atabey İskelesi'ndeki kazı ve dolgu çalışmaları tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Atabey feribot iskelesindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında dolgu ve kazı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.

Malatya Tecde'de imar çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımını daha sağlıklı yapıya kavuşturmak için yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Aşudi Vadisi planlama çalışmaları tamamlandı!

Malatya’daki dere yatağının geçtiği Aşudi Vadisinde başlatılan yeniden planlama çalışmaları tamamlandı.

malatya üstyapı çalışmaları 2016 Haberi

malatya üstyapı çalışmaları 2016
Tecde – Yeşilyurt yolunda değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmalarına başladı. Proje çalışmalarına 2015 yılının sonbahar aylarında başlanılan Tecde - Yeşilyurt yolunun ilk olarak kot seviyesini düşüren Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında altyapı çalışmalarını tamamlamıştı. Yeşilyurt sınırları içerisinde bulunan ve ulaşım noktasında Malatya’nın önemli akslarından biri olan yolun Fahri Kayahan Bulvarı girişinden itibaren başlayan çalışmalar, Yeşilyurt kanal yoluna kadar devam ediyor. Yolda2 metregenişliğinde yürüyüş yolları,2.5 metregenişliğinde bisiklet yolları,5 metregenişliğinde yeşil alanlar ve cep otoparklar yapılıyor. Yüzlerce ağacın dikileceği yola, 200’ün üzerinde aydınlatma direği monte edilecek. 8 bin metrekare bordür taşının kullanılacağı yol güzergahında 30 bin metrekare kaplama malzemesi kullanılacak. Yeşilyurt bölgesinde; Fahri Kayahan Bulvarı başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta düzenleme çalışmaları yapan...