18 / 05 / 2024

Malatya Yazıhane altyapı yatırımı

Malatya Yazıhane altyapı yatırımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde kanalizasyon ve içmesuyu alt yapı yatırımlarına devam ediyor.

Malatya TOKİ Yazıhan 2. etap konut kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Malatya Yazıhan İlçesi’nde inşa ettirilen konut kuraları için geri sayım başladı. Toplam 150 adet konut için 16 Kasım 2023 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Malatya Yazıhan TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!   

TOKİ Malatya Yazıhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Yazıhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Yazıhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Yazıhan sosyal konut projesi... 

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Köylüler gece uyuyup sabah bahçeye bakınca dehşete düştü! Yazın favori meyvesinde yüzde 70 kayıp var

Yaz aylarının favori meyveleri arasında yer alan kayısıyı don vurdu. Malatya'daki bahçelerde yüzde 70 ve üzeri kayıp olduğu ifade ediliyor.

TOKİ Malatya Yazıhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan projesinde yer alan 14 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 357 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane İli Merkez İlçesi Hasanbey Mahallesi 2. etap 357 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara-Sivas YHT hattı yazın hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas, hattının yazın hizmete açılacağını açıkladı. 

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya Yazıhane altyapı yatırımı Haberi

Malatya Yazıhane altyapı yatırımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde kanalizasyon ve içmesuyu alt yapı yatırımlarına devam ediyor. Yatırımlar kapsamında Yazıhan İlçesine maliyeti 9.5 milyon TL olan 73 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon alt yapı çalışması yapılacak.

Yazıhan İlçesine yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Malatya genelinde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarına devam ettiğini belirtti.


MASKİ Genel Müdürü Dr. Özdemir, “Yazıhan merkez mahalleler başta olmak üzere diğer mahallerimizde çalışmalarımız devam ediyor. İriağaç ve Çavuş Mahallesinde 19 bin 195, Bahçelievler Mahallesinde 1.134 ve muhtelif mahallelerde ise 13 bin 479 metre içme suyu hattı çalışmasını tamamladık. Ayrıca muhtelif mahallelerde 4.075 metrelik kanalizasyon hattı alt yapı çalışmalarını bitirdik. Şuan Akyazı Mahallesinde 1.010 metrelik kanalizasyon hattı çalışmamız...