28 / 08 / 2024

Malatyada cep park ve taksi durağı açıldı

Malatyada cep park ve taksi durağı açıldı

Battalgazi Belediyesi ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve bölgede bir ilk olan Selçuklu mimarisi özelliklerini taşıyan Taksi Durağı ve Cep Park’ın açılışı gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2015'te 6 yeni park!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında toplam 22 bin 587 m²’lik alana 6 adet park ve 4 adet cep park kazandırdı. Ayrıca 13 bin 478 m²’lik alanı kaplayan 5 parkı da baştan sona revize etti.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 10 bin metrekare park!

Son olarak Kavaklı Mahallesi Cep Park ve Adnan Kahveci Mahallesi Dora Sitesi önünde Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan parklarla ilçeye 10 bin metrekare park alanı kazandırıldı.

Malatya'da Taksi Durağı ve Cep Park’ı açıldı!

Battalgazi Belediyesi ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve bölgede bir ilk olan Selçuklu mimarisi özelliklerini taşıyan Taksi Durağı ve Cep Park’ın açılışı gerçekleştirildi.

Ikea 2010 ürünleri etkinliklerle tanıtılıyor

Ikea 2010 katalogları, İstanbul, İzmir ve Bursa caddelerinde cep park alanlarında iki araç arasına kurulan, yaklaşık 8 metrekarelik Ikea yaşam alanlarıyla tanıtılıyor

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

Malatyada cep park ve taksi durağı açıldı Haberi

Malatyada cep park ve taksi durağı açıldı


Battalgazi Belediyesi ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve bölgede bir ilk olan Selçuklu mimarisi özelliklerini taşıyan Taksi Durağı ve Cep Park’ın açılışı gerçekleştirildi. Açılışta hizmete sunulan ve çeşitli aktivitelerde kullanılacak olan gezici LED Ekran’ın ise, Türkiye’de ilkler arasında olduğu belirtildi.


Öğretmenevi önündeki açılışa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer, Battalgazi Belediye Başkan yardımcıları, bazı belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, AK Parti Battalgazi ve Yeşilyurt kadın kolları yönetimi, bazı kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnaflar ile vatandaşlar katıldı.


AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, “Biz AK Parti ilçe teşkilatı olarak, Belediyemizle...