25 / 07 / 2024

Malaysia Airports Holding

Malaysia Airports Holding

Malaysia Airports Holding, Sabiha Gökçen işletmeciliğinde ortaklığa kapalı olmadıklarını ama çoğunluk hissedar olarak kalmak istediklerini belirtti. Hisse devrinin en geç 2015'in ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın iş yerlerinde kira tartışması!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 20 yıl süre ile işletme hakkını elinde tutan Malezyalı, Malaysia Airports Holdings Berhad pandemi nedeniyle zor günler yaşayan, havalimanı içinde hizmet sunan 50'ye yakın iş yerine kiralarını ödemedikleri için ihtarname gönderdi.

Malaysia Airport'tan Sabiha Gökçen açıklaması!

Malaysia Airports Holdings açıklamasına göre, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın işletilmesi için kurulan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Şirketinin (İSG) hisselerinin toplam 285 milyon euro tutarındaki yüzde 40'ının da alınması konusunu görüştü.

Malaysia Airports Sabiha Gökçen hisselerin alınması için onay aldı!

Malaysia Airports Sabiha Gökçen hisselerin alınması için onay aldı. Malaysia Airports Holdings, Sabiha Gökçen Havalimanı hisselerinin, kendi sahip oldukları dışında kalan yüzde 40'ının alınması için hissedarlarının onayını aldığını bildirdi.

Malaysia Airports Sabiha Gökçen'ni bünyesine kattı!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından devralınması işlemine izin verd

Malezyalılar Sabiha Gökçen için onayı kaptı!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı artık Malaysia Airport'un!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Sabiha Gökçen'in Malezyalı şirkete devrine izin çıktı!

Rekabet Kurumu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Limak Grubu'na ait hisselerinin Malaysia Airport Holding tarafından devralınmasına izin verdi. Satış işlemiyle ilgili Rekabet Kurumunun resmi sitesinden açıklama yapıldı.

Sabiha Gökçen’de ortaklık yapmaya kapalı değiliz!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ nın yüzde 40 hissesini Limak Yatırım’ dan satın alacağını açıklayan Malaysia Airports Holding Berhad ( MAHB ), ‘ortaklığa kapalı olmadıklarını’ açıkladı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kredisi hazır ortaklığa kapalı değiliz!

ISG’nin yüzde 40 hissesini satın alacağını açıklayan Malaysia Airports Holding yeni ortaklıklara göz kırptı. MAHB, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmesini yapmakta olan ISG’de ortaklığa kapalı olmadıklarını açıkladı.

Malaysia Airports: Ortaklığa kapalı değiliz!

ISG'nin yüzde 40 hissesini Limak Yatırım'dan ön alım hakkını kullanarak satın alacağını açıklayan Malaysia Airports Holding Berhad, ISG'de ortaklığa "kapalı olmadıklarını" ancak kısa vadede çoğunluk hissedar olmak istediklerini söyledi.

Malaysia Airports: Ortaklıklara kapalı değiliz

Malaysia Airports Holding, Sabiha Gökçen işletmeciliğinde ortaklığa kapalı olmadıklarını ama çoğunluk hissedar olarak kalmak istediklerini belirtti. Hisse devrinin en geç 2015'in ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor

Sabiha Gökçen'in tamamı Malezyalıların oldu!

TAV, Limak Holding’in elindeki yüzde 40’lık hisse için geçen ay 285 milyon euroluk teklif yapmıştı. Ancak, yüzde 60 hisseye ve kalan hisseler için öncelikli satın alma hakkına sahip olan Malaysia Airports Holdings’den bu hakkı kullanacağını açıkladı...

Malaysia Airports'un Sabiha Gökçen Havalimanı kararı haftaya belli olacak!

Malaysia Airports'un Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ön alım hakkına ilişkin kararı gelecek hafta başında belli olacak. Sözleşmelerin toplam bedeli azami 285 milyon euro olarak da duyurulmuştu.

Malaysia Airports Holding Haberi

Malaysia Airports Holding

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın işletmesini yapmakta olan ISG'nin yüzde 40 hissesini Limak Yatırım'dan ön alım hakkını kullanarak satın alacağını açıklayan Malaysia Airports Holding Berhad (MAHB), ISG'de ortaklığa "kapalı olmadıklarını" ancak kısa vadede çoğunluk hissedar konumunda kalmak istediklerini söyledi.


MAHB'nin Planlamadan Sorumlu Kıdemli Genel Müdürü Khair Mirza, Reuters ile yaptığı söyleşide, "ISG'nin tamamını almanın ilk aşamada daha uygun olduğunu düşündük ancak sonuna kadar yüzde 100'ünü tutma planımız yok" dedi ve ekledi: "Yeni ortaklıklara kapalı değiliz... Ancak kısa vadede çoğunluk hissedar olarak kalmak istiyoruz."


TAV Havalimanları Holding, İstanbul Sabiha Gökçen'de Limak'a ait olan yüzde 40 hisseyi 285 milyon euroya almak için sözleşme imzalamış ancak şirketin yüzde 60 ortağı MAHB, geçtiğimiz hafta ön alım hakkını kullanacağını ve söz konusu hisseleri aynı fiyata kendisinin alacağını...