04 / 07 / 2024

Malazgirt Barış Turizm Ticaret Limited Şirketi

Malazgirt Barış Turizm Ticaret Limited Şirketi

Malazgirt Barış Turizm Ticaret Limited Şirketi, Zekayi Karakaya, Kemal Bozkan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim 2014 tarihinde Bayrampaşa, İstanbul Büyük Otogarı'nda kuruldu.

X Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

X Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kasıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış İntepe ile Evren Özgür Yıldız tarafından kuruldu.

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Turizm amaçlı konut kiralamalarda 100 gün sınırı TBMM gündemine gelecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasında izin belgesi verilmesinden idari yaptırımlara kadar pek çok düzenlemeyi barındıran kanun teklifi gelecek günlerde Meclis'e sunulacak

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Brs İstanbul İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs İstanbul İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Baş ve Ziya Soner Barım ortaklığında kuruldu.

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aygün tarafından kuruldu.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Barış Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Rus Yapı Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Rus Yapı Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Barış Akyol ve Ömer Akyol ortaklığında kuruldu.

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şile'de Cenap Barış Ersemiz tarafından kuruldu.

Root Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Root Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Barış Erdoğdu ve Ahmet Erdoğdu ortaklığında kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Malazgirt Barış Turizm Ticaret Limited Şirketi Haberi

Malazgirt Barış Turizm Ticaret Limited Şirketi

Malazgirt Barış Turizm Ticaret Limited Şirketi, Zekayi Karakaya, Kemal Bozkan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 


Malazgirt Barış Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM:Şirket yurt içi ve yurt dışı olmak üzere her türlü yolcu taşıma işini yapar.Yolcu taşıma işlemleri şehirler arası olduğu gibi şehir içi yolcu taşıma işi de yapar.Ayrıca turizm ve seyahat acentalarının belirlediği kurallar çerçevesinde turizm işi yapan firmalarla anlaşarak veya tek başına turizm seyahat işi yapar,yaptırır.Bu işi kendi adına yapabildiği gibi başkası adına veya başkasına yaptırır. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü motorlu araç ve gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü...