14 / 05 / 2024

malezyadaki tapınaklar

malezyadaki tapınaklar

Petaling Jaya kentinde, bir inşaat şirketine ait olan arazide kaçak olarak inşa edildiği belirtilen Hindu tapınağının yerinin değiştirilmesi kararı, binlerce Hindu tarafından protesto edildi

Mega zenginlerden Kıyamet Günü hazırlığı! 151 milyon TL’lik dev sığınaklar satın alıyorlar! 

Bu sene yayınlanması beklenen "En Zenginlerin Hayatta Kalması" adlı yeni bir kitapta, zenginlerin felaketlerden saklanmak için uzak ve lüks kıyamet sığınaklar inşa ettiği iddia ediliyor. İşte o sığınaklarla ilgili detaylar...

Tap Beton Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tap Beton Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Abdulhalik Şensin tarafından kuruldu.

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Hindistan’da tartışmalı tapınağın inşa çalışmaları başladı!

Hindistan’da tarihi Babri Camisinin (Babri Masjid) yerine yapılması planlanan tartışmalı Hindu tapınağının inşa faaliyetlerinin başladığı bildirildi.

Pakistan, Hindistan'da tarihi Babri Camisi'nin yerine Hindu tapınağı inşa edilmesini kınadı!

Pakistan, Hindistan'da 16. yüzyıldan kalma tarihi Babri Camisi'nin yıkıntıları üzerinde Hindu tapınağı yapılmasını kınadı.

Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek Hindu tapınağının temeli atılıyor!

Hindistan'daki tarihi Babri Camisi'nin yerine yapılması planlanan Hindu tapınağının temeli atılıyor...

Apollon Smintheus Tapınağı'nın restorasyonu TBMM gündeminde!

Çanakkale ilinde bulunan Apollon Smintheus Tapınağının restorasyonu ve restorasyonun Helenistik özellikleri korunarak yapılıp yapılmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malezya'da Hindu tapınağının taşınması kararı protesto edildi!

Petaling Jaya kentinde, bir inşaat şirketine ait olan arazide kaçak olarak inşa edildiği belirtilen Hindu tapınağının yerinin değiştirilmesi kararı, binlerce Hindu tarafından protesto edildi

Tap Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tap Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alalloush ve Muhalhal Almudhaf ortaklığında kuruldu.

İzmir Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü!

Dünyanın 7 Harikası'ndan biri olan İzmir Selçuklu'daki Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü. bakımsızlık ve ilgisizlikten bataklığa dönen yapıt için güvenlik önlemleri alınmıyor.

Zeus Lepsynos Tapınağı'nın değeri artacak!

Muğla'nın Milas ilçesindeki Zeus Lepsynos Tapınağı'nın da bulunduğu Euromos Antik Kenti'nde kazı ve belgeleme çalışmaları yapılıyor. Kazı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abuzer Kızıl, ''Tapınağın antik değeri bir kat daha yükselecektir'' dedi.

TANAP ve TAP hatlarının yapımı başarıyla sürüyor!

1. Avrasya Enerji Konferansı başladı. Konferansın açılış toplantısında konuşan Azerbaycan Enerji Bakan Yardımcısı Natig Abbasov, Güney Kafkas Boru Hattı, TANAP ve TAP hatlarının yapımının başarıyla sürdüğünü ifade etti.

Balıkesir Kyzikos'daki Hadrian Tapınağı gün yüzüne çıkarılacak!

Kyzikos Antik Kentte bu yıl 11'ncisi yapılan kazı çalışmaları başladı. Kazı heyeti başkanı Doç.Dr. Nurettin Koçhan, bu yılki hedefin Hadrian Tapınağı'nı gün yüzüne çıkarmak olduğunu söyledi.

malezyadaki tapınaklar Haberi

malezyadaki tapınaklar

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Malezya'da kaçak olarak yapıldığı iddia edilen Hindu tapınağının yerinin değiştirilmesi kararı protesto edildi. 

Kuala Lumpur yakınlarındaki Petaling Jaya kentinde yer alan Sri Maha Mariamman tapınağının, One City isimli inşaat şirketine ait araziye kaçak olarak yapıldığı gerekçesiyle yerinin değiştirilmesine karar verildi.

Dün geceden itibaren tapınak çevresinde nöbet tutan binlerce Hindu, bu kararı protesto etti. Polisle göstericiler arasında çıkan çatışmada yaralananlar oldu. Bazı göstericiler ise bölgedeki 18 aracı ateşe verdi.

Olaylarla ilgili olarak 17 kişi gözaltına alındı.

Tapınak çevresinde beklemeye devam eden eylemcilere dağılmaları yönünde çağrıda bulunuldu.

One City isimli şirkete ait arazide kaçak olarak yapılan Sri Maha Mariamman tapınağının yerinin değiştirilmesi için şirket yöneticileri 2014 yılında hukuki süreç başlatmış, tapınağın söz konusu araziden 3 kilometre ileriye taşınmasına hükmedilmişti.

Tapınağın boşaltılması için 22 Kasım...