30 / 04 / 2024

Malezyalı şirket yatırımları Malezyalı şirket projeleri

Malezyalı şirket yatırımları Malezyalı şirket projeleri

Rafa kalkan 2 milyar dolarlık rafineri yatırımı tekrar gündeme geldi. Malezyalı şirket, yatırım için düğmeye bastı. Şİrket yatırım için 2 milyar dolar ayırdı.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak!

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak. Şirket bonoları, devlet tahvilleri, risk fonları, uzun dönemli altyapı, sanayi, gayrimenkul yatırımları ve ABD devlet tahvilleri CIC fonunun yatırımları arasında yer almaktadır.

Cosentino, Türkiye’deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyanın en büyük kuvars taşı üreticilerinden Cosentino, Türkiye’deki yatırımlarını hızlandırıyor. Global alanda da 2019’a kadar 380 milyon euroluk yatırım planlayan İspanyol şirket, bu miktardan Türkiye’ye de önemli bir pay ayıracak.

FIFA emlak ve turizm yatırımlarını büyütüyor!

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) emlakçılık ve turizm yatırımlarını büyütüyor. 1.5 milyar dolar nakit varlığı bulunan FIFA'ya bağlı yan şirket, İsviçre'nin Zürih kentindeki 10 katlı bir binadaki daireleri kiraya veriyor.

Malezyalı şirket yatırım için Türkiye'de arazi arıyor!

Rafa kalkan 2 milyar dolarlık rafineri yatırımı tekrar gündeme geldi. Malezyalı şirket, yatırım için düğmeye bastı. Şİrket yatırım için 2 milyar dolar ayırdı.

Türkiye'de inşaat sektöründeki hızlı büyüme yabancı yatırımların iştahını kabartıyor!

Türkiye'de inşaat sektöründeki hızlı büyüme ve yüksek prim potansiyeli yabancı yatırımların da iştahını kabartıyor. Son dört yılda Türk şirketleri yabancılarla 11 ortaklık kurdu. Dokuz şirket de halen ortaklık için yabancılarla flört ediyor...

Matraş, teşvik bölgelerine yönelik yeni yatırımlar hedefliyor!

Teşvik bölgesi Uşak’ta 4 milyon dolarlık yatırımla entegre tesis kuran Matraş, kapasitesini yüzde 30 artırdı. Gelecekte teşvik bölgelerine yönelik yeni yatırımlar planlayan şirket, Tuzla bölgesindeki arazisini de orta vadede değerlendirmeyi planlıyor

Remka İnşaat yatırımlarına devam ediyor!

23 yıldır İnşaat ve gayrimenkul sektöründe olan M. Remzi Kasanoğlu tarafından 2003 yılında Remka İnşaat yatırımlarına devam ediyor. Şirket kurucusu Remzi Kasanoğlu, firmamız gayrimenkul arsa ve inşaat sektöründe güven verici çalışmaları ile hızla gelişmiş

Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye yatırımlarını büyütüyor!

24 bin çalışanı ile 55 ülkede faaliyet gösteren Danfoss A/S, Türkiye’ye yönelik yatırımlarını büyütme kararı aldı. Şirket 5 yıllık plan süresince aşama aşama yapacağı yatırımlarla Türkiye organizasyonunu genişletecek...

Malezyalı şirket yatırımları Malezyalı şirket projeleri Haberi

Malezyalı şirket yatırımları Malezyalı şirket projeleri

Türk ekonomisinin istikrara kavuşmasıyla, rafa kalkan uluslararası yatırımlar tekrar gündeme gelmeye başladı. 2.5 yıl önce yaşanan Gezi olayları sonrası rafineri yatırımını askıya alan Malezyalı şirket, konuyu yeniden gündemine aldı. Türkiye'de rafineri için arazi arayan şirket, bunun için 2 milyar dolarlık bir bütçe ayırmış, ancak olayların çıkması nedeniyle projeden vazgeçerek Türkiye'den çekilmişti. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 49.4'le tek başına iktidara gelmesinin ardından bu projenin gerçekleşme umudu doğdu. 2012'nin ortalarında Malezyalı şirketin Türkiye gelmek için kendileriyle temasa geçtiğini söyleyen Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Altınbaş, hemen seçim ertesinde şirket yöneticilerinin yeniden akaryakıt sektörüyle ilgili bilgi istediğini, kendisinin de 2 haftaya kadar Malezya'ya gideceğini söyledi. 


YATIRIMLAR ARTAR 

Altınbaş, "O günlerde şirket oldukça istekliydi. Yatırımın yapılabileceği arazilere dahi bakmıştı. Projenin bütçesi de...