15 / 05 / 2024

Malik Karani

Malik Karani

Ars Yapı Malzemeleri Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 60 bin TL sermaye ile, Malik Karani Müdürlüğü'nde kuruldu.

Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılması Kararında Değişiklik!

6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar bugünkü 31855 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi başvurularında malik onayı aranacak!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Kişisel Verileri Koruma Kurumunun kararları uyarınca Takbis başvurularında malik onayı aranacak" şeklinde konuştu.

Gazze'deki Enes bin Malik apartmanı İsrail saldırısı nedeniyle yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 tarihi itibariyle devam eden saldırılarda Enes bin Malik apartmanı da yerle bir oldu...

TOKİ Siirt Veysel Karani 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Baykan Veysel Karani projesi satışa çıkarıldı.

Siirt Veysel Karani TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Baykan Veysel Karani 2020 projesi için başvurular yarın başlıyor. 

11 maddede malik değişimlerinde işlemler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, 'malik değişimlerinde işlemler' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti. Ailesi ve Yesa Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Sitedeki malik sayısı nasıl hesaplanır?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '' İkamet ettiğim sitede 41 bağımsız villa var. Bazı villalar geçerli nedenlerle ortak. Dolayısıyla malik sayısı 48. Ben siteye süs havuzu yaptırırken 41 kişiyi mi hesaba katacağım yoksa 48 kişiyi mi? sorusunu yanıtladı. 

Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe İlçesi, Veysel Karani Mahallesi, 9006 ada, 3 parsel ve Yakın Çevresindeki muhtelif taşınmazlara ilişkin 1/5000 ölçekli  plan bugün askıya çıkarıldı. 

15 maddede site aidatlarında malik değişiminde sorumluluk!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site aidatlarında malik değişiminde sorumluluk" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Yeni malik eski kira sözleşmesi ile bağlı mıdır?

İçerisinde kiracısı olan ev veya işyerini satın alan yeni malik de bazı hak ve sorumluluklara sahip olmuş oluyor. Peki, yeni malik eski kira sözleşmesi ile bağlı mıdır?

Sancaktepe Veysel Karani imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Veysel Karani Mahallesi, 8085 ada, 37 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Malik Karani Haberi

Malik Karani

Ars Yapı Malzemeleri Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Malik Karani Müdürlüğü'nde, Sultanbeyli'de kuruldu.


Ars Yapı Malzemeleri Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...