06 / 05 / 2024

Maliki Ejder Batur kimdir

Maliki Ejder Batur kimdir

2004'ten bu yana 35 bin konutun dönüştüğü Ümraniye'de büyük bir gelişim yaşanıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, "İlçemize bağlanan Finans Merkezi projesi Ümraniye'nin sosu oldu" diye konuştu...

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Kat maliki, çatıyı teras yapabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının kullanımını yazdı. Peki kat maliki, çatıyı teras yapabilir mi?

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

Abdül Batur'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarıyla ilgili durdurma kararının bölge için zaman kaybı yarattığına vurgu yaptı. Batur, Gültepe ya da Beştepeler olsun, kentsel dönüşümün başlamasını istediklerine dikkat çekti.

Abdül Batur'dan Konak kentsel dönüşüm açıklaması!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 2022 senesinin ilk meclis toplantısında Konak'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirtti.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planı açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Gültepe imar planlarını değerlendirdi.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

Abdül Batur’dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Ticaret Odası (İZTO)’nun ekim ayı olağan meclis toplantısında kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Abdül Batur'dan kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Konak'ta hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projelerine büyük önem veren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur kentsel dönüşüm için çalışmaların başladığını açıkladı.

Abdül Batur: Kentsel dönüşümde kimseyi üzmeyiz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Kentsel dönüşümde kimseyi üzmeyiz" diyen Batur, "Biz Narlıdere’de bu işi kimseyi üzmeden yaptık, burada da aynı şekilde yapacağız" dedi.

Abdül Batur'dan İzmir Konak için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Konak Belediye Meclisi, 2020 yılının son toplantısını Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi Salonunda gerçekleştirdi. Gültepe planlarına gelen itirazların gündeme getirildiği toplantıda, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kararlılık vurgusu yaptı. 

Aynı dairede oturanlar kat maliki sıfatıyla oy kullanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Aynı dairede annesiyle oturan bir evlat (tapu annenin üzerine ise) toplantıda kat maliki sıfatıyla oy kullanabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Maliki Ejder Batur kimdir Haberi

Maliki Ejder Batur kimdir

2004'ten bu yana 35 bin konutun dönüştüğü Ümraniye'de büyük bir gelişim yaşanıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, "İlçemize bağlanan Finans Merkezi projesi Ümraniye'nin sosu oldu" diye konuştu.


Ataşehir ile Ümraniye Belediyesi arasındaki arazi kavgasına son noktayı TBMM koydu. Geçen hafta meclisten geçen Torba Yasa'yla Barbaros Mahallesi'nin 04 Karayolu'nun güneyinde kalan kısmı Ataşehir Belediyesi'nde kalırken İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinin de olduğu alan Ümraniye Belediyesi'ne bağlandı. Karar sonucunda Ataşehir Belediyesi'nin dezenformasyon yaptığını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Yardımcısı Maliki Ejder Batur, "Torba Yasa'yla birlikte iki ilçe arasındaki sınırlar netleşti. Ne bir metrekare toprak alındı, ne de verildi. Bu bölge 2008'den beri Ümraniye Belediyesi'ne ait. Burası ilçemizin sosu oldu" dedi. 


İFM KIYMETE BİNDİ 

Bölgeye her türlü hizmeti Ümraniye Belediyesi'nin verdiğinin altını çizen Ejder Batur,...