04 / 05 / 2024

Malikler kira yardımı başvuru dilekçesi

Malikler kira yardımı başvuru dilekçesi

Kentsel dönüşümde ev sahipleri kira yardımı nasıl alabilir? Kentsel dönüşümden etkilenen ev sahipleri için kira yardımı nasıl alınır? İşte Ev sahibiyim kentsel dönüşümde kira yardımı nasıl alabilirim? diye soranlara cevap..

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Deprem kira yardımı 2020 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından evini kentsel dönüşüme veren kişilere sağlanan deprem kira yardımından malikler, kiracılar ve sınırlı ayni hak sahipleri yararlanabiliyor. Peki deprem kira yardımı 2020 ne kadar? İşte deprem kira yardımının detayları...

Konut kira yardımı almak için gerekli 8 belge!

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında evi yıkılan malikler, kentsel dönüşüm kira yardımına başvurabiliyor. Başvuru sürecinde bazı belgeler gerekli oluyor. İşte konut kira yardımı almak için gerekli 8 belge..

2018 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli binasını anlaşma yolu ile yıkan malikler, Bakanlık tarafından sağlanan kira yardımına başvurabiliyor. Peki 2018 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak? diye merak ediyorsanız işte yanıtı...

Kentsel dönüşüm kira yardım bedeli 2017!

Kentsel dönüşümde riskli binasını anlaşma yolu ile yıkan malikler, Bakanlık tarafından sağlanan kira yardımını alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardım bedeli 2017 ne kadar?

2017 kentsel dönüşüm kira yardımı belli oldu!

Kentsel dönüşüm kapsamında dairesi yıkılan malikler, kira yardımından yararlanabiliyor. Peki, maliklere ne kadar kira yardımı ödenir? Kiracılara ne kadar yardım ödemesi yapılır? İşte 2017 kentsel dönüşüm kira yardımı bedelleri..

Yalova'da bu ay 82 bin 758 TL kira yardımı verildi!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kentsel dönüşüm kapsamında 278 hak sahibine toplam 82 bin 758,62 TL Haziran ayı kira yardımı hak sahiplerinin hesabına yatırıldı.

Kiracılar için kentsel kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından bazı finansal haklar tanınıyor. Bu hakların başında kira yardımı yer alıyor. Peki, kiracılar için kentsel kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

Kentsel dönüşüme giren binalarda yaşayan vatandaşlara, talep etmeleri halinde belirlenen oranlarda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamında binasını anlaşma ile tahliye eden hak sahiplerine devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Anlaşma ile tahliye edilen, yıktırılan veya kamulaştırılan binaların maliklerine ve kiracılarına devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

Malikler kira yardımı başvuru dilekçesi Haberi

Malikler kira yardımı başvuru dilekçesi

Ev sahibiyim kentsel dönüşümde kira yardımı nasıl alabilirim?


Malikler İçin Kira Başvurusunda İstenen Belgeler;


-        Tapu fotokopisi (Aslı ibraz edilecektir.)

(Tapu üzerinde bağımsız bölüm belli ise sadece tapu fotokopisi yeterlidir.

(Tapu arsa paylı ise riskli binada oturduğuna dair nüfus müdürlüğünden alınmış adrese dayalı nüfus kayıt örneği veya üzerine kayıtlı su, elektrik, doğalgaz faturası (son 3 aya ait ) veya çevre temizlik, emlak vergisi dekontu)


-        Riskli yapı bildirimi (tapu müdürlüğü tebligatı örneği)


-        Yeni taşınılan adrese ait nüfus müdürlüğünden alınmış adrese dayalı nüfus kayıt örneği


-        Nüfus cüzdanı fotokopisi


-        Başvuru formu (Riskli yapı EK-1) ve (Riskli alan EK-1)



Başvuru formu!



EK-1 


İSTANBUL ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ'NE 

Aşağıda bilgileri bulunan ve ARAADNET yazılımında …………………. yapı...