11 / 05 / 2024

maliye arazisindeki ihale

maliye arazisindeki ihale

Maliye Hazinesi adına kayıtlı arsa için 20 teklif sahibi yarıştı. İhalede en yüksek teklif 45 milyon 550 bin lira oldu...

Hazine yarın 2  yeni ihale ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın 2 yeni ihale gerçekleşecek. ilk ihalede 5 ay  (161 gün) vadeli, kuponsuz hazine bonosu, İkinci ihalede ise 7 yıl (2380 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli  değişen faizli devlet tahvili ihracı gerçekleşecek.

Hazine 3 ihale ve kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından haftaya 3 ihale ve kira sertifikası ihracı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 yıl vadeli kira sertifikası satacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bu hafta 3 ihale düzenlenecek. Bu kapsamda 2 yıl vadeli kira sertifikası satışı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Ankara'da özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'da bulunan toplam 17 taşınmazı özelleştirecek. 7 Eylül olarak belirlenen ihale tarihi, 19 Eylül gününe ertelendi.

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale açıldı!

Maliye hazinesine ait Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale süreci başlıyor. Türkiye'nin ilk tatil köylerinden Foça Fransız Tatil Köyü'nün yeniden turizme kazandırılması amacıyla ihaleyle 49 yıllığına kiralanacağını bildirildi. 

Emlak Konut ile Maliye Bakanlığı'ndan Ankara'ya yeni proje!

Emlak Konut ile Maliye Bakanlığı, Maliye Hazinesi'ne ait Ankara Çankaya Yenişehir ve Namık Kemal mahallelerinde bulunan toplam 88 bin 89 metrekare büyüklüğündeki arsaları ihale etmek için protokol imzaladı.

2004 yılında yalılar elde kalmış!

2004 yılında Sait Halim Paşa Yalısı'nı ve Yorgo Zarifi Köşkü'nü ekonomiye kazandırmaya çalışan Maliye Bakanlığı, ihale yoluyla 49 yıllığına irtifak hakkı tesis ettirilerek özel sektöre devrettiği yalılar elde kalmış.

Maliye Bakanlığı'na yeni bina yapılacak!

Maliye Bakanlığı için makam bloğu ile yeni bir hizmet binası bloğu yapılıyor. İnşaatların toplam ihale bedeli 40 milyon 579 bin TL.

Four Winds’de, Maliye’ye ait 341 konutun satış ihalesi iptal edildi!

Bağdat Caddesi’ndeki lüks konut projesi Four Winds’de, Maliye’ye ait 341 konutun satış ihalesi iptal edildi. Satış için yeni ihale süreci başladı. İhaleyi kazanan Taşyapı dava açacak...

Bakanlıklardan bazı firma ve kişilere ihale yasağı getirdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bazı firma ve kişilere çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Tünta İnşaat'a ihale yasağı!

İçişleri Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi

Sağlık Bakanlığı Bursa Girişim Grubu'na ihale yasağı getirdi!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi

Antalya'da Maliye'den satılık lüks konutlara hücum!

Maliye Bakanlığı tarafından Antalyada atıl durumda bulunan Hazine arazisine kat karşılığı yaptırılan ve açık artırma usulü ihale ile satışa çıkarılan 88 lüks daireye yoğun ilgi var. Antalya Defterdarı, ihale gününü açıkladı

maliye arazisindeki ihale Haberi

maliye arazisindeki ihale


Antalya'da Maliye Hazinesi adına kayıtlı arsa için 20 teklif sahibi yarıştı. İhalede en yüksek teklifi 45 milyon 550 bin lira ile Ümitli Turizm, Gıda, İnşaat, Bilgisayar, Otomotiv San. ve Tic. AŞ verdi. 


Antalya Muratpaşa'daki Bahçelievler Mahallesi 4520 ada, 140 nolu parselde bulunan 8 bin 980,92 metrekare arsa için Özelleştirme İdaresi Başkanlığında ihale düzenlendi. İhaleye 20 teklif sahibi katıldı. Elemesiz turda en yüksek teklif 26 milyon lira oldu. Daha sonra her turda en düşük 3 teklifi veren teklif sahibinin elendiği 5 elemeli tur gerçekleştirildi.


İlk elemeli turda en düşük teklif 33 milyon 760 bin, ikinci elemeli turda 35 milyon 20 bin, üçüncü elemeli turda 36 

milyon 90 bin, dördüncü elemeli turda 36 milyon 955 bin lira oldu. Elemeli turların ardından 37 milyon 450...