05 / 05 / 2024

Malkara Belediyesi olağan genel kurul toplantısı

Malkara Belediyesi olağan genel kurul toplantısı

Malkara Belediye Meclisi 'nin Şubat ayı olağan meclis toplantısı mazereti dolayısıyla katılamayan CHP 'li üye Nuri Dinçer'in dışında tüm üyelerin iştiraki ile yapıldı.

Hendek Belediyesi Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı!

Hendek Belediyesi Kasım ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı.

Beykoz Belediye Meclisi’nde Ekim Ayı Olağan Toplantısı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

Hendek Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı yapıldı!

Hendek Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı.

Hendek Belediyesi Şubat ayı olağan toplantısı yapıldı!

Hendek Belediyesi Şubat ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında, Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti, gündemde bulunan üç madde tek tek görüşülerek karara bağlandı...

Kepez Belediyesi, Nisan ayı olağan toplantısı yapıldı!

Kepez Belediyesi, nisan ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirdi. Mecliste, Dokuma Projesi Çalışma Grubu raporunun tamamlanamamasından dolayı süre 1 ay uzatıldı.

GYODER 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün!

Gayrimenkul Sektörünün çatı kuruluşu 'Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği' (GYODER), 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bu akşam gerçekleştirecek..

Halk GYO'dan Olağan Genel Kurul Toplantısı çağrısı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla yaptı. İşte şirketten KAP'a yapılan toplantıya ilişkin açıklama...

Akfen GYO 2014 yılı olağan genel kurul toplantısı kararını yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılmasına ilişkin yönetim kurulu kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Malkara Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı yapıldı!

Malkara Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısına; açılış konuşması, yoklama, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları adına saygı duruşunda bulunulması ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başlandı.

Akiş GYO olağan genel kurul toplantısı 1 Nisan'da!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Nisan 2015 tarihinde yapacağı 2014 yılına ait olağan genel kurul toplantısına ilişkin bilgilendirme dökümanı yayınladı.

Enka İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 27 Mart'ta!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. 27 Mart 2015 tarihinde Cuma günü saat 14:30'da Enka Toplantı Merkez Binası'nda olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirecek.

Panorama GYO 21 Mart'ta Şirket Olağan Genel Kurul toplantısı yapacak!

Panorama Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün KAP'ta yapılan yazılı açıklamaya göre Panorama Gayrimenkul 21 Mart'ta Şirket Olağan Genel Kurul toplantısı yapacak.

Kira sözleşmesinin olağanüstü feshi nedenleri!

Kiracı ile mal sahibi arasında yapılan sözleşmede açık veya örtülü biçimde bir süre belirlenmişse, kira sözleşmesi bu sürenin sonunda kendiliğinden sona erer. Peki, kira sözleşmesinin olağanüstü feshi nedenleri nelerdir?

Malkara Belediyesi olağan genel kurul toplantısı Haberi

Malkara Belediyesi olağan genel kurul toplantısı

TİCARET ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce birim amirleri yaptıklan sunumda geçtiğimiz ay içerisinde yürütülen faaliyetlerle ilgili meclisi bilgilendirdi Sunumun ardından, meclis toplantısı yoklama, saygı duruşu ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı. Gündemin 2.3.4. ve 5. Maddelerinde yer alan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ve Hukuk İşleri Müdürlükleri'nin Çalışma Yönetmeliği, Zabıta Müdürlüğü'nün Fada Çalışma Ücretleri ve İnsan Kaynaklan ve Eğitim Müdürlüğü'nün Disiplin Amirliği Yönetmeliği hakkındaki yazılan Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.



KOMİSYONA GÖNDERİLDİ 

Madde 7'de Maliye Hazinesi adına kayıtlı Haailbey İlkokulu'nun restorasyonu için Belediye adına kamulaştırılma çalışması İmar ve Şehircilik Komisyonu'na havale edildi 8. maddede İsmail Hakkı Gülerman, Metin İlgün ve Hüseyin Sönmez adına kayıtlı otel yeri olarak değerlendirilecek olan taşınmazlarla ilgili plan değişikliği...