02 / 05 / 2024

Hendek Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı yapıldı!

Hendek Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı yapıldı!

Hendek Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı.




Hendek Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında,  meclis toplantı salonunda yapıldı. Gündemde bulunan 6 madde ve 2 ek madde tek tek görüşüldü.


Gündemde bulunan, 2017 Mali Yılı Belediye tahmini bütçesi ve 2017 Mali Yılı ücret tarifesi maddeleri görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemdeki diğer maddeler, Belediyemize ait kullanılamayan iş makinelerinin satışları ile ilgili komisyon raporu, imar tadilatı ile ilgili komisyon raporu ve Belediyemizde mevcut bulunan iki adet itfaiye aracının Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi maddeleri de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.


Gündemin son maddesi olan Belediyemize ait olan Başpınar,  Soğuksu ve Akçayır Mahallesinde bulunan 4 adet taşınmazın satışının yapılabilmesi için Belediye Başkanı ve Encümene yetki verilmesi, Soğuksu ve Akçayır Mahallesi için oy birliği ile kabul edilirken, Başpınar Mahallesi ile ilgili yetki verilmesi ise oy çokluğu ile kabul edildi.


Gündeme ilave edilen, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Belediyemize hibe olarak verilecek olan kamyonun hibe edilmesi oy birliği ile ve yeni terminal binasının 10 yıllığına kiraya verilmesi için Belediye Başkanı ve Encümene yetki verilmesi maddeleri de görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.



Hendek Belediyesi



Geri Dön