27 / 05 / 2024

Hendek Belediyesi Ekim ayı kararları

Hendek Belediyesi Ekim ayı kararları

Hendek Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı.

Sakarya Hendek'te 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla 32 gayrimenkul satılıyor! 

Sakarya Hendek Belediyesi, Sakarya ili, Hendek ilçesinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin nitelikleri neler? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Kaş'ın imar planları masaya yatırılacak!

Kaş Belediyesi ekim ayı Meclis toplantısında Ahatlı, Karadağ, Kalkan, Kınık, Ova, Yeşilköy, Ağullu, Bayındır ve Çukurbağ mahallelerinin imar planına ilişkin maddeleri görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edildi. 

Hendek’te toplu konut hamlesi!

Sakarya Hendek Belediyesi, 700 konut ve yaşam alanlarından meydana gelen toplu konut projesi için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa'nın 6 ilçesinde imar planı değişikliği!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı dördüncü birleşim meclis toplantısında İmar ve Bayındırılık Komisyon raporları görüşülüp karara bağlandı.

Beylikdüzü Kavaklı'ya kreş inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nıda Kavaklı Mahallesi'nde bin 367 metrekarelik belediye hizmet alanının İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kreş yapılmak üzere 25 yıllığına bedelsiz tahsisi oy çokluğuyla kabul edildi. 

Kapaklı Belediyesi’nden inşaat ruhsatlarına yüzde 30 indirim!

Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, indirim ruhsatları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu, “Uygulama ile birlikte inşaat ruhsatlarına yaklaşık olarak yüzde 30’a yakın indirim gerçekleşmiş oldu.’’…

Kapaklı Belediye Meclisi'nden müteahhitleri sevindiren karar!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumunda müteahhitleri sevindiren karar çıktı.

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim 2019 Meclis Toplantısı'nda imar planı görüşülüp karara bağlandı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Hendek Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Eylül ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Hendek Belediye Meclisi bugün toplanıyor!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Hendek Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Hendek Belediyesi Ekim ayı kararları Haberi

Hendek Belediyesi Ekim ayı kararları


Hendek Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında,  meclis toplantı salonunda yapıldı. Gündemde bulunan 6 madde ve 2 ek madde tek tek görüşüldü.


Gündemde bulunan, 2017 Mali Yılı Belediye tahmini bütçesi ve 2017 Mali Yılı ücret tarifesi maddeleri görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemdeki diğer maddeler, Belediyemize ait kullanılamayan iş makinelerinin satışları ile ilgili komisyon raporu, imar tadilatı ile ilgili komisyon raporu ve Belediyemizde mevcut bulunan iki adet itfaiye aracının Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi maddeleri de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.


Gündemin son maddesi olan Belediyemize ait olan Başpınar,  Soğuksu ve Akçayır Mahallesinde bulunan 4 adet taşınmazın satışının yapılabilmesi için Belediye Başkanı ve Encümene yetki verilmesi, Soğuksu ve Akçayır Mahallesi için oy birliği ile kabul...