27 / 05 / 2024

Malkara Belediyesi projesi

Malkara Belediyesi projesi

Malkara Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısına; açılış konuşması, yoklama, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları adına saygı duruşunda bulunulması ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Kırklareli Malkara Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Kırklareli Malkara Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi’nde hayata geçirilecek Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı. Merkezin içinde düğün salonu ile eğitim salonları yer alacak.

Malkara Belediyesi'nde e-imar dönemi başladı!

Malkara Belediyesi, vatandaşların imarla olan işlemlerini kolaylaştıracak yeni bir uygulama başlattı.

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kurası 2016!

TOKİ ve Niğde Çamardı Belediyesi projesi olan Niğde Çamardı 3. Etap'ta toplamda 212 adet konut bulunuyor. İşte, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kurası 2016 detayları...

Muş Belediyesi, Bilgi Evi projesi için yıkımlara başladı!

Muratpaşa Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi üzerinde bulunan yaş sebze ve meyve hali yıkıldı. Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen yere 'Bilgi Evi' projesi uygulanacak.

Kilis Belediyesi'nden İmarda Kentin Yoksulluk Haritası projesi!

Kilis Belediyesi ile İpekyolu Kalkınma Ajansı arasında “İmarda Kentin Yoksulluk Haritası” projesi imzalandı. Projeyi Kilis Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz imzaladı.

Malkara Belediyesi projesi Haberi

Malkara Belediyesi projesi

Gündemin 2. maddesinde yer alan Yazı İşleri Müdürlüğü'nün Toplam Kalite Yönetim Sistemi hakkındaki yazısı görüşülerek Malkara Belediyesi olarak Toplam Kalite Yönetiminin kurulması, oluşturulması ve yürütülmesi için Toplam Kalite Yönetim Merkezinin kurulmasına, kurulan Toplam Kalite Yönetim Merkezinin hiçbir birime doğrudan bağlı olmadan kurulan merkez için Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şentürk, Yazı İşleri Müdürü Şevket Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Nevin Geçkin'in atanmalarına, Toplam Kalite Yönetimi Kurul Temsilcisi ve Toplam Kalite Yönetim Merkezi Yöneticisi olarak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı'nın atanmasına oybirliğiyle karar verildi. Trakya Kalkınma Ajansıyla birlikte gerçekleştirilen Toplam Kalite Yönetimi projesi çerçevesinde Belediyenin idari yapısında oluşacak değişiklik neticesinde Başkan ve Başkan Yardımcıları arasında oluşturulacak olan Toplam Kalite Yönetim Merkezinde iç değerlendirme yapılarak bağlı müdürlüklerin işleyişi kontrol...