15 / 05 / 2024

Malkara Otogarı yenileme

Malkara Otogarı yenileme

Malkara ilçesi otogarında kalorifer kazanının patlaması nedeniyle 2 kişinin öldüğü kaza sonrası otogarda tadilat yapılacak, bu süre içerisinde otogar faaliyetleri başka bir alanda gerçekleşecek.

Ekrem İmamoğlu'ndan otogar müjdesi!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçmiş yıllardaki metruk haliyle vatandaşların korkulu rüyası haline gelen Büyük İstanbul Otogarı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde denetledi.

Tekirdağ Malkara Otogarı 14 Temmuz'da açılıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Otogarı'nın 14 Temmuz tarihinden itibaren yeniden hizmete gireceğini söyledi.

Dalaman Otogarı hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman otogarında yenileme, bakım ve onarım çalışmaları yaparak vatandaşların hizmetine açtı.

Malkara Otogarı'nda tadilat yapılacak!

Malkara ilçesi otogarında kalorifer kazanının patlaması nedeniyle 2 kişinin öldüğü kaza sonrası otogarda tadilat yapılacak, bu süre içerisinde otogar faaliyetleri başka bir alanda gerçekleşecek.

Manisa Demirci Otogarı hizmete açıldı!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyon TL bedelle yenileme çalışmaları başlattığı Demirci Otogarı, bayram öncesi tamamlanarak, Demircililerin kullanımına sunuldu.

Malkara Otogarının temeli atıldı!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yapılacak şehirlerarası otobüs terminalinin temeli, düzenlenen törenle atıldı.Malkara’da yapımına başlanılan yeni otogarın inşaat alanında yapılan temel atma törenine, çok sayıda kişi katıldı.

Malkara Belediyesi otogar projesinin temelini Nisan'da atacak!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, geçtiğimiz hafta sonu basına düzenlediği kahvaltılı bilgilendirme toplantısında, belediyenin 2015 yılı faaliyetlerini anlatarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Üsküdar Belediyesi Harem için yenileme projesi geliştirdi!

Büyükşehir ve Üsküdar Belediyesi'nin ortak girişimiyle, Harem için yenileme projesi geliştirildi. Otogar taşınacak, turistik gemiler için liman yapılacak. Ayrıca eğlence ve dinlenme alanları oluşturulacak.

Tapulama ve Kadastro Paftalarına Yenileme Yönetmeliği!

Tapulama ve Kadastro Paftalarını Yenileme Yönetmeliği 21 Mart 1995 tarih ve 22234 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. İşte Tapulama ve Kadastro Paftalarına Yenileme Yönetmeliği ile ilgili genelge hükümleri...

Zafertepe İnsancıl Kentsel Yenileme Projesi 'nde teslimler Mart 2015'te!

Zafertepe'de çalışmalar hızlandı Zafertepe İnsancıl Kentsel Yenileme Projesi'nde ihale sonrası çalışmalar başladı. Bülent Tanık, 2015 yılının Mart ayında hak sahiplerine ilk konutların teslim edileceğinin de müjdesini verdi

Yapı ruhsatı yenileme süresi!

Yapı ruhsatı yenileme süresi esaslarına göre, 2 yıl içerisinde başlanmayan; 5 yıl içerisinde bitirilmeyen yapılar için verilen ruhsat geçersiz kabul ediliyor. Bu durumda ruhsatın yenilenmesi gerekiyor...

Gebze-Kocaeli TEM yolunda yenileme çalışması yapılacak!

TEM otoyolunun Gebze-Kocaeli güzergahındaki Hereke Tüneli' nde 23 - 29 Aralık'ta yenileme çalışması yapılacak. Yapılacak olan 23-29 Aralık 10.00-16.00 saatlerinde şeritler halinde gerçekleştirilecek...

Beyoğlu'nda Yenileme Alanı olarak belirlenen alanların planlarına onay verildi!

Yurt Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul 1 Numaralı Yenileme Alanları Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun Beyoğlu'nun yenileme alanlarıyla ilgili olarak aldığı karar, rant lobisinin etkisini bariz bir şekilde ortaya koydu.

Malkara Otogarı yenileme Haberi

Malkara Otogarı yenileme

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin kazan dairesinde meydana gelen ve 2 personelin yaşamını kaybettiği kazadan dolayı yapılacak tadilat ve onarım çalışmaları tamamlanıncaya kadar söz konusu hizmet birimindeki faaliyetler durduruldu.

Milliyet'te yer alan habere göre tadilat ve onarım çalışmaları devam ettiği süre boyunca firmalar Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde hizmet vermeyecek. 

Yolcu taşıma faaliyetleri Camiatik Mahallesi Devrim İlkokulu Mevki Eski Otogar alanında gerçekleştirilecek. Onarımlar bitirilip yer teslimi tamamlanıncaya kadar terminal giriş-çıkış ücreti alınmayacak.