01 / 05 / 2024

Malkoçoğulları Şirketler Grubu kentsel dönüşüm

Malkoçoğulları Şirketler Grubu kentsel dönüşüm

Malkoçoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Malkoç, özellikle kentsel dönüşümle ilgili bilinmesi gerekenleri ve Gebze’de ki binaların durumunu, kent yapısını ve şehirleşme için düşündüklerini anlattı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Karaderili Şirketler Grubu Terma Garden projesine start verdi!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'daki ikinci yatırımı olan Terma Garden, 40 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek. Terma City'e gelen yoğun taleple Terma Garden projesine start veren grup, bu yatırımla termal turizmindeki iddiasını taçlandırmayı planlıyor. 

İtalyan Prenses Rita'ya üvey oğulları miras davası açtı!

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Çavuşoğulları Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğulları Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Sandal tarafından kuruldu.

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halıcı tarafından kuruldu.

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durmuş ve Aykut Durmuş ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Memişoğulları Tarım Ve Hayvancılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memişoğulları Tarım Ve Hayvancılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Memiş tarafından kuruldu.

Malkoçoğulları Şirketler Grubu kentsel dönüşüm Haberi

Malkoçoğulları Şirketler Grubu kentsel dönüşüm


Malkoçoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Malkoç, özellikle kentsel dönüşümle ilgili bilinmesi gerekenleri ve Gebze’de ki binaların durumunu, kent yapısını ve şehirleşme için düşündüklerini anlattı.


“BARAJLAR BİZİM İŞİMİZ“ 


Malkoçoğulları Şirketler Grubu olarak, Garp Kentsel Dönüşüm, Parametre Enerji ve Malkoçoğulları İnşaat adlı  firmalarımız bulunuyor. Garp Kentsel Dönüşüm firmamız her türlü kentsel dönüşüm hizmetleri veren ve Bakanlığın yetkilendirilmiş firmasıdır.  Malkoçoğulları İnşaat,  taahhüt işleri, yap-sat, enerji tesis yatırımları inşaatlarında faaliyet göstermekte. Halen 5 ayrı  projemiz var. Bunların 3’ü Bingöl’de.  Türkiye’nin en büyük barajının şalt sahasını yapıyoruz. Bitirdik diyebiliriz. Devam eden projelerimiz  var. Murat nehri üzerinde bir baraj inşaatında yine şalt sahası inşaatını biz üstlendik. İstanbul’da başlayan , Karayolları Genel Müdürlüğü ile Aselsan’ın otoyollarda Serbest Akış  Sitemine geçiş projesinin alt yapı inşaatlarında yine...