05 / 05 / 2024

maltepe 17 esnaf ruhsat aldı

maltepe 17 esnaf ruhsat aldı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, işyeri açmak için ilk kez ruhsat başvurusunda bulunan 17 esnafa, ruhsatlarını verdi. Başkanlık makamında düzenlenen törende konuşan Kılıç, ruhsat alan esnaflara bol kazançlar diledi.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Maltepe Atışokulu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Maltepe İlçesi,Atışokulu Mah.194 Ada 1Parsel ve 704 Ada 34 Parselin Bir Kısmı ile 195 Ada 15-17-19Parseller,199 Ada 24-28 Parseller ve Bir Kısım Kadastral Boşluğa İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan esnafa kira desteği önerisi: Esnaf Önlemler Paketi!

CHP, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile 17 maddelik ‘Esnaf Önlemler Paketi’ hazırladı. Kılıçdaroğlu, vekillere ve parti teşkilatlarına “Esnafın ayağına gidin, dertlerini dinleyin” dedi. 

Esnafa sağlanan kredi desteği 17 milyar lirayı aştı!

Ticaret Bakanı Pekcan, Halkbank tarafından sunulan "Esnaf Destek Paketi" çerçevesinde sağlanan işletme kredisinden 700 bin esnafın yararlandığını belirterek, kullandırılan kredi tutarının 17,2 milyar liraya ulaştığını bildirdi.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi imar planı askıda!

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi 2956 ada, 16 ve 17 parseller ve bir kısım yol alanına ilişkin imar planı askıda...

Maltepe'nin caddeleri yenileniyor!

Maltepe Belediyesi, ana caddeler üzerinde güzelleştirme çalışmaları başlattı. Çalışmaları inceleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, esnafın taleplerini dinledi.

Maltepe'deki 17 eser hizmete açıldı!

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümüne, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı 17 eserin toplu açılış töreniyle merhaba dedi.

Maltepe'deki 17 eser açılıyor!

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümüne, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı dev açılışlarla merhaba diyecek. Yapılacak törenle, Gülsuyu Stadı başta olmak üzere 17 eserin açılışı gerçekleştirilecek

Maltepe Beşçeşmeler’de dönüşüm heyecanı!

Beşçeşmeler Dönüşüm Projesi’ni bölge esnafının onayına sunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a, bölge esnafı oy birliği ile destek verdi. Dönüşüm için yeni yılda çalışmaların başlaması hedefleniyor.

Maltepe'de kentsel dönüşüm çalıştayı düzenlenecek!

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde 13.00-17.00 saatleri arasında “Kentsel Dönüşüm Projelerinde Bina Enerji Verimliliği ve Finansman Modelleri Çalıştayı” düzenlenecek

Maltepe Belediyesi, tesislerini kendi işletecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi'ne bağlı bulunan üç tesisin, kiraya verilmeyeceğini ve belediye tarafından işletileceğini açıkladı. Kılıç'ın konuşmasının ardından, gündemde yer alan 17 madde ilgili komisyonlara havale edildi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 17 Kasım 2015 süresi!

Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelere 17 Kasım'da elektrik verilemeyecek.Sultanbeyli, Şile, Üsküdar, Kartal, Ümraniye, Kadıköy, Pendik ve Maltepe'nin bazı mahallelerinde, 17 Kasım'da elektrik kesintisi yapılacak.

maltepe 17 esnaf ruhsat aldı Haberi

maltepe 17 esnaf ruhsat aldı

Maltepe'de ilk kez işyeri açacak olan esnafların ruhsatları, Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından takdim edildi. 17 esnafa ruhsatlarını veren Başkan Kılıç, “‎Maltepe’yi hem sosyal, hem de ekonomik alanda güzel yarınlara taşımak için canla başla çalışıyoruz. Esnaf, bir kentin hayat damarı demektir. Maltepe esnafı kalkındıkça, kazanan Maltepe halkı olacak. Bu anlamda herkese hayırlı olsun, bol kazançlar” diye konuştu. Başkan Kılıç'ın elinden ruhsatlarını alan esnafların mutlulukları gözlerinden okunurken, çekilen fotoğrafları dükkanlarının baş köşesine asacaklarını söylediler.


Öte yandan Maltepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından ilçedeki ruhsatsız işyerleriyle ilgili de sıkı bir çalışma yürütülerek, 2015 senesinde yaklaşık 800 işyerine ruhsat verildi. Daha sonra ruhsat alan işyerlerine belediye yetkilileri tarafından sertifika da...