02 / 05 / 2024

maltepe 2014 projeleri

maltepe 2014 projeleri

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, "Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde imar planları hazır. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin onayından sonra tapuları dağıtacağız. Bu süreç 4-5 ay sürer. Tapuları rayicin altında bedelle vereceğiz" dedi...

Maltepe Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediyesi’nin 2014 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Kimseyi ayrıştırmadan, Maltepe halkına hizmet etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Maltepe' ye kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Maltepe Belediyesi'nin, Avrupa Birliği ile işbirliğinin geliştirilmesi, Maltepe'nin Avrupa standartlarında bir kent haline dönüştürülmesi amacıyla oluşturduğu "Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Merkezi", CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da

Maltepe Kentsel Dönüşüm Değerlendirme Toplantısı yapıldı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm yapılacak ilçelerin başında gelen Maltepe'de, yapılması düşünülen kentsel dönüşüm projeleri uzmanlar tarafından masaya yatırıldı..

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Maltepe elektrik kesintisi 18 Aralık 2014 saati!

18 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Maltepe su kesintisi 16 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe ilçesinin Zümrütevler mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Maltepe elektrik kesintisi 17 Aralık 2014 son durum!

17 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Maltepe su kesintisi 15 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe ilçesinin Başıbüyük mahallesinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 15 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Maltepe elektrik kesintisi 16 Aralık 2014 süreleri!

16 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

maltepe 2014 projeleri Haberi

maltepe 2014 projeleri

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, "Büyükşehir Belediyesi, Büyükbakkalköy'deki bölge parkını imara açacak, Maltepe sahilindeki dolguya ise göstermelik yeşil alan yapacak" dedi. Zengin, şunları söyledi: "Büyükbakalköy'deki bölge parkını imara acıyorlar. Çevre Bakanlığı orasını gecekondu geliştirme alanı ilan etti. İtiraz edeceğiz. Üzerinde Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin işgal ettiği yerler ve ayrıca tapulu mallar var. Buraları Maltepe Üniversitesi'nin olduğu alanlar. 


İmar onayının gelmemesinin sebebi anlaşıldı ki oraları yapılaşmaya açacaklar. Buraların bölge parkına dönüştürülmesi planlanmıştı. Bir de baktık ki imara açılıyor." Sahildeki dolgu alanının Büyükşehir Belediyesi'nin tasarrufunda olduğunu kaydeden Zengin, şunları söyledi: "Dolgunun yapılması yanlış. Dolgu malzemesi Alaşehir'deki inşaatlardan çıkıyor. 


Şile'ye götürülmesi daha maliyetli olduğundan sahile göndermek daha ucuza geliyor. Belli ki 4-5 yıl önceden planlanmış bir şey. 

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, Gülsuyu ve Gülensu...