05 / 05 / 2024

Maltepe Bağlarbaşı yeni pazar alanı

Maltepe Bağlarbaşı yeni pazar alanı

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kalamış Adalar'la Maltepe'ye 456 yeni konut geliyor!

Kalamış Yapı tarafından hayata geçirilecek Kalamış Adalar projesiyle Maltepe'de 456 yeni konut inşa edilecek. Proje 432 milyon 848 bin TL'ye mal olacak.

Dünya Şehir Maltepe projesiyle 789 yeni konut geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilecek olan Dünya Şehir Maltepe projesiyle 789 yeni konut geliyor. İşte detaylar...

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Dönüşüm Projesi için start verildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.  813 konut, 31 dükkân, 813 araçlık kapalı otoparka yer verilen projede hak sahipleri 550 gün sonra evlerine kavuşacak.

Maltepe Başıbüyük nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Maltepe İlçesi, Başıbüyük Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı...

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Çin'in yeni hızlı treni seferlerine başladı!

G7 Fuxing adlı yeni uzun hızlı tren 1 Temmuz 2018 itibariyle Çin'in başkenti Pekin'in Güney Tren Garı kalkışlı seferlere başladı. Yeni uzun Fuxing hızlı treni Pekin-Şanghay arası seferini ilk kez bu Pazar günü gerçekleştirdi.

Maltepe Bağlarbaşı yeni pazar alanı Haberi

Maltepe Bağlarbaşı yeni pazar alanı

Maltepe Belediyesi yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Bağlarbaşı Mahallesi'nde yeni projeye hazırlanan belediye, bölgede kapalı pazar yeri inşa edecek. 


Maltepe Belediyesi tarafından inşa edilecek kapalı pazar yeri için ilk harç döküldü. 4 bin 750 metrekarelik alanda inşa edilecek pazar yerinin 3 bin 750 metrekarelik bölümünün üstü kapalı olacak. 


Bağlarbaşı kapalı pazar yerinin temel atma törenine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç katıldı. 7/24 kameralarla takip edilecek pazar yerinde homojen bir aydınlatma sistemi ile ses sistemi de kurulacak. Pazar yerinde zabıta karakolu, kafeterya ve tuvaletler yer alacak. 


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç temel atma töreninde, "Semt pazarları, bu toplumun uzun yılardır önemli ihtiyaçlarından birine cevap veriyor. Ancak, özellikle İstanbul’da hızla gerçekleşen yapılaşma, binaların giderek artması önceleri insanların rahatça alışveriş yaptığı pazar yerlerinin yetersiz kalmasına...