05 / 05 / 2024

maltepe belediye çalışmaları

maltepe belediye çalışmaları

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, projelerinden bahsederek, Cevizli'de, Carrefour'un arkasında yer alan kurban kesim alanını tamamen kapatıp, orada gençlerin sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunacağı merkezler yapmak istiyoruz.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Maltepe Belediye Meclisi’nde M’Expo konuşuldu!

Maltepe Belediye Meclisi, bir aylık aranın ardından Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Başkanlığı’nda yeniden çalışmalarına başladı.

Beykoz Belediye Meclisi Mart ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

Kocaeli Başiskele yeni belediye binasının meydan çalışmalarında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de 10 dönümlük alan üzerine yaptığı belediye binası çalışmaları devam ediyor.Belediye binasında 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde 2. Etap çalışmaları başladı!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi. Başkan Çalışkan; Karaman Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve yatırımlarla 2016 yılı hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Maltepe Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantıları başladı!

Maltepe Belediye Meclisi’nin şubat ayı olağan toplantıları, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Kılıç toplantıya katılanları Maltepe Belediyesi’nin ocak ayındaki çalışmaları hakkında bilgilendirdi...

Manisa Selendi Belediye Kompleksi'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına devam edilen Selendi Belediye Kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Maltepe Gülsuyu'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Gülsuyu’nda kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Maltepe Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Ali Kılıç, “Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri kentsel dönüşüm planları tamamlanıp meclise sunuldu. Mahalle halkını mağdur etmeyeceğiz” dedi.

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Bolu Belediye Binası çalışmaları başladı!

Bolu Belediyesi yeni yapılacak olan kent merkezi, belediye meydanı ve çevresi kentsel tasarım projesi kapsamında yıkım çalışmalarına başladı.

maltepe belediye çalışmaları Haberi

maltepe belediye çalışmaları

Mahalle Buluşmaları kapsamında Yalı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, projelerinden bahsederek, "Cevizli'de, Carrefour'un arkasında yer alan kurban kesim alanını tamamen kapatıp, orada gençlerin sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunacağı merkezler yapmak istiyoruz. Büyükbakkalköy civarında da daha modern bir kurban kesim alanı kurmak istiyoruz" dedi. 


İmar, altyapı sorunları, Marmaray ve buna bağlı altgeçit çalışmaları, kentsel dönüşüm, çevre sorunları, sokak hayvanlarıyla ilgili problemler, spor alanları ve trafik problemlerinin tartışıldığı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Ali Kılıç, "Maltepe'nin sorunlarını çözmek için el ele kol kola birlikte yürümek durumundayız. Geçen bir rapor istedim. Göreve geldiğim günden bu yana 14 bin 500 insanla görüşmüşüm. Takdir edersiniz ki hepinize yetebilmek çok zor. Şunu özellikle rica ediyorum sorunlarınız neyse bizlere her noktada çekinmeden...