05 / 05 / 2024

maltepe belediyesi açıkhava sinema günlerinde hangi filmler var

maltepe belediyesi açıkhava sinema günlerinde hangi filmler var

Maltepe Belediyesi, Açıkhava Sinema Günleri'ni Türkan Şoray ve Cahit Berkay'ın katılacağı sohbetle başlatıyor. İşte Maltepe Açıkhava Sinema Günleri'nde izlenecek filmler ve adresler... Çekirdekler ve gazozlar da Maltepe Belediyesi'nden...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi Maltepe'de Harun Karaman tarafından açıldı.

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 85 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında açıldı.

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 1000 TL sermaye bedeli ile Mevlüt İpek ve Abdul Hamit Tek tarafından açıldı.

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 250 bin TL bedelle Mehmet Haluk Özmen tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı. 

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aydın ve Mustafa Aydın ortaklığında açıldı.

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Adsa Özel Eğitim Konaklama Ve Yurt Hizmetleri Turizm Gıda Ticareti Limited Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ruhbaş tarafından açıldı.

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

maltepe belediyesi açıkhava sinema günlerinde hangi filmler var Haberi

maltepe belediyesi açıkhava sinema günlerinde hangi filmler var


Maltepe Belediyesi Açıkhava Sinema Günleri, Türkan Şoray ve Cahit Berkay'ın katılımıyla açılış sohbeti ve Selvi Boylum Al Yazmalım film gösterimi ile 9 Temmuz 2014 Salı akşamı saat 21:45'te başlıyor ve 26 Temmuz'a kadar sürüyor... 


Maltepe Açıkhava Sinema Günleri'nin açılış töreninde Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türkan Şoray'a Sevgi ve Emek Ödülü verecek.


Çekirdek ve gazozların Maltepe Belediyesi'nden ısmarlanacağı açıkhava sinema günlerinde gösterilecek filmler ve tarihleri şöyle;


9 Temmuz Çarşamba: Selvi Boylum Al Yazmalım 


11 Temuz Cuma: Neşeli Günler


12 Temmuz Cumartesi: Umut 


16 Temmuz Çarşamba: Neredesin Firuze


18 Temmuz Cuma: Kerbela


19 Temmuz Cumartesi Hababam Sınıfı


23 Temmuz Çarşamba: Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü


25 Temmuz Cuma: Sürü


26 Temmuz Cumartesi: Bizim Aile



Maltepe Açıkhava Sinema Günleri nerede?


Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen açıkhava sinema günleri, Maltepe Sahili'nde bulunan Yalı Mahallesi Rıhtım Caddesi üzerindeki açık...