28 / 04 / 2024

Maltepe çiftlik yıkımı

Maltepe çiftlik yıkımı

Arazisi TOKİ'ye ait Maltepe Ferhatpaşa'da yer alan kaçak çiftlik yıkıldı. Çiftlik daha önce yurttan kaçan kızların alıkonulduğu yer olarak gündeme gelmişti.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Kafkas Yıkım Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yıkım Hafriyat Limited Şirketi  Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Gülbeyaz tarafından kuruldu.

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Maltepe'de 9 katlı binaya izinsiz yıkım!

İstanbul Maltepe’de yaklaşık bir ay önce boşaltılan 9 katlı binanın yıkım izin alınmadan başladı. Zabıta görevlileri yıkıma müdahale etti. 

Maltepe'de TOKİ'ye ait arazideki kaçak çiftlik yıkıldı!

Arazisi TOKİ'ye ait Maltepe Ferhatpaşa'da yer alan kaçak çiftlik yıkıldı. Çiftlik daha önce yurttan kaçan kızların alıkonulduğu yer olarak gündeme gelmişti.

Mavi Yıkım Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yıkım Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de kuruldu.

Maltepe Havagazı Fabrikası'nın yıkımına ilişkin bilirkişi raporu!

Maltepe Havagazı Fabrikası'nın yıkım sürecinde açılan dava kapsamında hazırlanan bilirkişi raporuna ilişkin basın toplantısı yapıldı.

Maltepe’de yıkım ruhsatı için asbest şartı!

Maltepe Belediyesi binalara yıkım öncesi asbest ve zararlı atıklardan temizleme şartı getirdi. Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Aslan, halkın sağlığını her şeyden üstün tuttuklarını belirtti.

Maltepe’de yıkımlara asbest şartı!

Maltepe Belediyesi, ilçede yıkımı gerçekleştirilen binalara “asbest ve zararlı atıklardan temizlenme” şartı getirdi. Belediye Meclisi tarafından alınan karara göre, kansere yol açtığı bilinen asbestli binalara yıkım ruhsatı verilmeyecek.

Maltepe'deki bina yıkımında Fatma Güldemet Sarı'nın suçu ne?

Maltepe'de eski bloğun depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle rapor verilen bina içine yerleştirilen patlayıcılara rağmen yıkılamamış. Fatma Güldemet Sarı , Bakan olalı bir ay oldu. Binanın yıkım kararı kaç ay öncesi alınmış, fizibiliteleri yapılmış.

Maltepe Demirli Sitesi yıkımı yarın yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında Maltepe’de riskli bir binanın yıkımında patlatma yöntemini kullanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı’nın da katılacağı program yarın saat: 10.00’da düzenlenecek.

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selim Çetinel ve Özkan Kıdıl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Bağdat Caddesi'ndeki bina yıkımında büyük tehlike atlatıldı!

İstanbul' un Maltepe ilçesinde yeterli önlem alınmadan gerçekleşen bina yıkımında, büyük tehlike atlatıldı. İş makinesiyle yıkılan binanın 5. katı komple kaldırıma ve yola düştü.

Maltepe çiftlik yıkımı Haberi

Maltepe çiftlik yıkımı

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Maltepe Ferhatpaşa'daki kaz çiftliği Maltepe Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yıkıldı.  Çiftliğin yıkılma anı drone ile havadan görüntülendi.

Şubat ayında bir çiftlikte yurttan kaçan kızların şantajla alıkonulduğu Maltepe, Ferhatpaşa’daki çiftlik yıkıldı. Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çiftlikte inceleme yaptıktan sonra yıkımı gerçekleşti.

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Celal Çelebi: “Burası TOKİ’ye ait bir arazi, çiftliğin herhangi bir izni yok, onun için yıkım kararı aldık. Burada mevcut barakaları yıkıyoruz” dedi.

ÇİFTLİKTE NELER OLMUŞTU?

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın talimatıyla Çocuk Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip, yurttan kaçan kızları bulmak için çalışma başlatmıştı.
 

Polis ekipleri, kızlardan bazılarının Maltepe Ferhatpaşa’daki bir kaz çiftliğinde tutulduğunu tespit etti. 24 saat köpeklerle korunan çiftliği bir süre gözetim altında tutan polis, 25...