29 / 04 / 2024

maltepe eğlence merkezi

maltepe eğlence merkezi

Maltepe Dolgu Alanı, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezine dönüşüyor. Dolgu çalışması biten yatırımı basına tanıtan Başkan Kadir Topbaş, projenin Ocak 2014’te tamamlanacağını açıkladı...

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Prens Selman Riyad'a eğlence merkezi kuracak!

Veliaht Prens Muhammed bin Selman, başkent Riyad'da eğlence merkezi kurmak için hazırlıklara başladı.

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necat Bozkurt tarafından kuruldu. 

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Niksar Kılıçarslan'daki eğlence merkezi 4.2 milyon TL'ye satılıyor!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan eğlence merkezini ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi açıldı!

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi  32 milyon TL sermaye ile 25 Aralık 2017'de açıldı.

Sultangazi Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi açıldı!

Sultangazi’nin ilk alışveriş merkezi, “Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi” düzenlenen törenle açıldı. Tören'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı

Londra'ya Disneyland'a rakip eğlence merkezi geliyor!

Londra'da 3.5 milyar pound yatırımla inşa edilecek Paramount London Entertainment isimli eğlence merkezi, Disneyland'a rakip olacak. Eğlence merkezinin 2021'de açılması planlanıyor.

Ataşehir'e WaterGarden yaşam, eğlence ve gastronomi merkezi açılıyor!

Ataşehir'in kalbinde 'yaşam, eğlence ve gastronomi' merkezi olarak konumlandırılan WaterGarden, İstanbullular'ın sosyal hayatına yön verecek. Nostalji Sokağı'ndan organik pazara pek çok alan mayısta ziyaretçiyle buluşacak

IEG Kültür ve Eğlence Merkezi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin çocuklara yönelik çok kapsamlı kültür ve eğlence merkezi IEG Kültür ve Eğlence Merkezi Uniq İstanbul’da 12 Kasım 2015 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Antalya Korkuteli'ne Kültür ve Eğlence Merkezi geliyor!

Korkuteli Belediyesi tarafından yapılması düşünülen Kültür ve Eğlence Merkezi'nin ön proje çalışması Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu'na sunum halinde tanıtıldı.

maltepe eğlence merkezi Haberi

maltepe eğlence merkezi


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezi olacak  “Maltepe Anroşman ve Sahil Düzenleme İnşaatı Projesi”ni basın mensuplarına tanıttı. Gazetecilerle birlikte alanda araç turu atan Kadir Topbaş, İstanbul’un plansız gelişmesi nedeniyle yeterince yeşil ve sosyal donatı alanlarına sahip olmadığını, bu eksiği kapatmak için çevreye çok önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.


Maltepe sahilinde oluşturulan dolgu alanının uzunluğunun 3,5 kilometre, denize doğru eninin 400 metre olduğunu belirten Başkan Topbaş, toplam 1 milyon 200 bin metrekarelik alanın 101 hektarının dolgu alanı, 19 hektarının ise mevcut yeşil alandan oluştuğunu söyledi.


“Bu alan özellikle Anadolu yakasında yaşayan insanlarımızın günlük kullanımında önemli bir aktivite alanı haline gelecek” diyen Kadir Topbaş, tam 171 futbol sahası büyüklüğündeki bu alana 20 bin ağaç ve bitki...