28 / 04 / 2024

maltepe fuar projeleri

maltepe fuar projeleri

İdris Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın fuar projesi M’Expo’ya destek verdi. Bakan Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo için, “Projelerini getirsinler, onay verelim” ifadelerini kull

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

CNR Emlak Fuarı 7-11 Eylül'de! Dev fuar için geri sayım başladı!

Merakla beklenen 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

Maltepe'deki markalı 6 konut projesi!

Konut yatırımlarında adından sıkça söz ettiren Maltepe İlçesi Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olmasıyla ön plana çıkıyor. Peki Maltepe'de hangi konut projeleri yoğun ilgi görüyor? İşte Maltepe'deki markalı 6 konut projesi...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Gaziantep'te iki inşaat fuarı birden başlıyor!

Buıldeast Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve Gayrimenkul Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4-7 Ekim tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek.

maltepe fuar projeleri Haberi

maltepe fuar projeleri


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın fuar projesi M’Expo’ya destek verdi. Bakan Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo için, “Projelerini getirsinler, onay verelim” ifadelerini kullandı. 


Maltepe’de katıldığı bir toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güllüce, Kılıç’ın proje için AK Partili belediye meclis üyelerinden  destek beklediğinin ve “Bu bir Türkiye projesidir” sözlerinin hatırlatılması  üzerine, “Başlasın o zaman çok iyi olur” dedi.   



 ‘SİYASİ JEST’

Kılıç, bir yurtdışı gezisi sırasında koltuğunu Maltepe Belediye Meclisi’nin AK Partili Grup Başkanvekiline önermişti. Siyaset sahnesinde rastlanmayan bu jest, uzun süre gündemde kalmıştı. Bakan Güllüce’nin fuar konusunda, CHP’li bir belediye başkanına desteği de aynı şekilde ‘siyasi jest’ olarak yorumlanırken; “Üretilecek hizmetten vatandaş yararlanacaksa, siyasi görüş ayrılığı bir...