06 / 05 / 2024

maltepe fuarı TOBB

maltepe fuarı TOBB

Ali Kılıç, Anadolu Yakası Maltepe'de yapılacak Uluslararası Fuar ve de Kongre Merkezi ile ilgili görüştüğü TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na, bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Melih Gökçek Akyurt'a yapılacak fuar alanı hakkında konuştu!

Akyurt’a yapılacak fuar alanı ile ilgili konuşan Gökçek, TOBB, ASO ve ATB’nin sözleşmeye imza atmayarak “yan çizdiğini” ifade etti.

Gebze Ticaret Odası’ndan M’Expo’ya destek!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve oda üyelerinden Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesine tam destek geldi.

Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi'ne ödül!

Maltepe Belediyesi’nin 25 bin kişiye istihdam sağlayacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri töreninde istihdam dalında ödüle layık görüldü.

Ali Kılıç, Maltepe M’Expo projesi için destek istedi!

Maltepe esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo ve Maltepe Meydan projesi için destek istedi. Projelere tam destek veren esnaflar da, ilçenin bu projelerle kalkınacağını belirtti.

Maltepe M’Expo ile cazibe merkezi olacak!

Messe Münih Genel Müdürü Eugen Egentenmeir, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesini katılımcılara anlatarak, projenin ilçeyi cazibe merkezi haline getireceğini ifade etti.

Ankara'da ‘uçaklı’ fuarın temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOBB, ATO, ASO, ATB, Akyurt Belediyesi ile ANKESOB ortaklığında yapılacak olan Akyurt’taki fuar alanının temeli törenle atıldı. Fuar tamamlandığında dünyada dördüncü olacak.

Ali Kılıç'tan M’expo Center bilgilendirmesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi (M’expo Center) gerçekleşirse, sadece Maltepeli değil, başta Anadolu Yakası olmak üzere tüm Türkiye kazanacak" dedi

Maltepe Belediyesi Çin'in Changning kenti ile kardeş şehir oldu!

Çin’in Anqing kentiyle ‘Kardeş Şehir’ olan Maltepe Belediyesi, ikinci protokolü de Şangay bölgesinde bulunan Changning Belediyesi ile imzaladı. Changning Belediye Başkanı Xie Feng, Maltepe’nin fuar projesine her türlü katkıyı vereceklerini ifade etti.

Ali Kılıç: M’Expo için Esenkent’ten 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi

Ali Kılıç: M’Expo Center için 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi.

Maltepe'li işadamları M'expo fuar projesine destek verdi!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepeli işadamları da, fuar projesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

M’Expo için hedef 500 bin imza!

Maltepe’de yapılması planlanan Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi için başlatılan imza kampanyasına start verildi. Fuar merkezi için ilk imzaları Maltepe Kapalıçarşı esnafları attı.

Maltepeli işadamlarından M'Expo Fuar Merkezi'ne destek!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepeli işadamları projeye destek oluyor..

maltepe fuarı TOBB Haberi

maltepe fuarı TOBB

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Maltepe’de yapılacak Kongre ve Fuar Merkezi’ne tam destek geldi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'de yapılacak Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ile ilgili görüştüğü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na, bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hisarcıklıoğlu, "Vizyonu olan bir proje, hayırlı bir proje. Bu konuda size desteğimiz tamdır" dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’de yapmayı planladığı Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi için ulusal ve uluslararası alanda girişimlerini sürdürüyor. Kılıç, Almanya’da Münih Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi yöneticilerinin desteğini aldıktan sonra yurt içinde de, sivil toplum kuruluşları ve iş adamları ile görüşmelerine devam ediyor. Kılıç, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ile ilgili dün akşam da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıkoğlu ile görüştü. Bugüne...