27 / 04 / 2024

Maltepe göçük

Maltepe göçük

Maltepe Fezyullah Caddesi’nde bir inşaatın temel atma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Alınan bilgilere göre toprağın altında kalan 42 yaşındaki demir ustası Nesimi Karaman hayatını kaybetti.

Maltepe Gökada satılık daire!

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yıkımıyla gündemde olan Maltepe Havagazı Fabrikası ile ilgili açıklama yaptı.

Melih Gökçek'ten Maltepe Havagazı Fabrikası açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Fabrikadan asbest yayıldığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gökçek, "Oda ve dernekler, şimdi de her türlü bilimsel önlemi almamıza karşın, ideolojik davranış içinde bulunmaya ve halkı tedirgin etmeye devam ediyor" dedi.

Maltepe'de temel kazısı sırasında göçük meydana geldi!

Maltepe Altıntepe Mahallesi Ali Paşa Sokak'ta, bir inşaatın temel kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bu sırada bir bölümü göçük altında kalan iş makinesinin operatörü, yara almadan kurtuldu. Operatör, kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.

Maltepe halkı Küçükyalı Karayolları arazisi için dava açacak!

Maltepe halkı, Küçükyalı Karayolları arazisinin ticari konut alanı haline getirilerek ihale edilmesine tepki göstererek ihalenin iptali için dava açma hazırlığında olduklarını belirtti.

GKC Gökçe Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GKC Gökçe Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Gökçegözoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Necdet Tümer, Maltepe Gülsuyu'ndaki dönüşümü değerlendirdi!

Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nin Muhtarı Necdet Tümer,"Burayı satın almak isteyenler olursa onlara tavsiyem satmamalarıdır. Burada köprü bile yoktu, pazar yoktu Maltepe'ye yürüyerek pazara giderdik. Cefasını çektik sefasını da sürelim" dedi.

Maltepe Gülsuyu ve Gülensu imar planı meclisten geçti!

40 yıldır bekleyen Maltepe Gülsuyu ve Gülensu Mahalleleri imar planları, belediye meclisinde oy birliğiyle ve alkışlarla kabul edildi.Kılıç, 30- 40 yıldır bölgenin gündeminde olan bir sorunun çözüme kavuşturulması için çalışmaya başladıklarını ifade etti.

Gökçeli İnşaat Kimyasal Ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçeli İnşaat Kimyasal Ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Rıdvan Gökçe tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.

Nish Adalar Maltepe görselleri!

Nish Adalar Maltepe görselleri haberimizde yer alıyor. Özyazıcı İnşaat imzasını taşıyan Nish Adalar Evleri'nde fiyatlar 243 bin 267 TL'den başlayarak, 891 bin 607 TL'ye kadar çıkıyor...

Nish Adalar Maltepe görselleri!

Başıbüyük Nish Adalar Maltepe görsellerini haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz. Özyazıcı İnşaat' ın Nish Adalar Maltepe projesinde bulunan dairelerin fiyatları 206 bin 817 TL' den başlangıç gösteriyor...

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na iki ödül birden!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; Türkiye'nin ilk seyahat dergisi Voyager tarafından gerçekleştirilen "En İyiler Kimler?" 'Voyager Seyahat Ödülleri 2012' anketi sonucunda, "En İyi Havalimanı Ödülü"nün sahibi oldu

Sabiha Gökçen'e yeşil havalimanı projesi kapsamında yeşil kuruluş unvanı verildi!

Türkiye'nin ilk "engelsiz havaalanı kuruluşu" olan Sabiha Gökçen, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından verilen 'Yeşil Kuruluş' unvanını almaya hak kazandı.

Maltepe göçük Haberi

Maltepe göçük

Maltepe'de bir binanın temel atma çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu 1 işçi toprağın altında kalarak hayatını kaybetti.


Olay, Maltepe Fezyullah Caddesi’nde bir inşaatın temel atma çalışması sırasında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. 42 yaşındaki demir ustası Nesimi Karaman inşaat temelinde demir döşediği sırada toprak kayması yaşandı. Karaman, kayan toprakların altında kaldı.



İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Arama kurtarma ekiplerinin de desteği ile yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrası Karaman toprak altından çıkarıldı. Sağlık ekipleri Nesimi Karaman’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bölgeye ve olay yeri inceleme ekipleri bekleniyor.


Sözcü



Haber Evrensel Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


MALTEPE'de bir binanın temel atma çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu 1 işçi toprağın altında kalarak hayatını kaybetti. Olay, Maltepe...