17 / 06 / 2024

maltepe Gülsüyu ve Gülensuyu

maltepe Gülsüyu ve Gülensuyu

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç:"Sonbahar’da bir adadan başlayarak Gülsuyu, Gülensu’dan kazmayı vurarak halkımızın yerinde dönüşümü gerçekleştirmek istiyoruz." dedi. Kılıç, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Çetin tarafından kuruldu.

Eceler İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eceler İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Yakup Ece tarafından kuruldu!

Asgard Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asgard Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Umut Göğüş tarafından kuruldu.

Lagom Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagom Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Akın Kıvcı tarafından kuruldu.

Alltrade Shadlin Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alltrade Shadlin Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Jafarı tarafından kuruldu.

Kimpa Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimpa Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Özen tarafından kuruldu.

Langa İnşaat Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Langa İnşaat Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Adem Özenen tarafından kuruldu.

DMRS Otomotiv İnşat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMRS Otomotiv İnşat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azat Götaş tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Bosa Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bosa Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Esentepe tarafından kuruldu. 

maltepe Gülsüyu ve Gülensuyu Haberi

maltepe Gülsüyu ve Gülensuyu

"İstanbul’un Balkonu" diye bilinen Maltepe Gülsüyu ve Gülensuyu Mahalleleri ’ndeki kentsel dönüşümün Sonbahar’da başlaması düşünülürken, iki mahalle havadan görüntülendi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise kentsel dönüşüm çalışmalar ile ilgili bilgi vererek: " Temennimiz Temmuz ayına kadar Büyükşehir gündemine gelmesi. Orada onaylıktan sonra Sonbahar’da bir adadan başlayarak Gülsuyu, Gülensu’dan kazmayı vurarak halkımızın yerinde dönüşümü gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçede yaşanan kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı.


Yaklaşık 2 yıldır mahalle sakinleri ve sivil toplum örgütleriyle kentsel dönüşüm çalışmaları için bir araya geldiklerini belirten Kılıç, “Yaklaşık 2 yıl süren çalışma Maltepe Belediye Meclisi’nde tamamlandı. Kentsel dönüşüm planlarımız notlarıyla birlikte Büyükşehir’e gönderildi. Bazı eksiklikler olduğu tespit edilmiş. Bunun için dosya, komisyona gönderildi. Şu anda komisyonda tartışılıyor....