18 / 05 / 2024

Maltepe İdealtepe

Maltepe İdealtepe

Maltepe ilçesine bağlı Marmara Denizi'nde kıyısı olan bir semt olan İdealtepe'de 1949 yılında muhteşem manzaralı, bahçeli kagir evler ve arsalar satılacakmış. Ev bedellerinin ödenmesinde de kolaylık gösterilecekmiş.

Biltaş Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Biltaş Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Müteahhitlik Anonim Şirketi, Fatma Bil Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 121 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Moc Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moc Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Cebiroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Denizciler Caddesi'nde kuruldu.

Lider Konut İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Konut İnşaat Taahhüt Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkerim Mican tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Bülbül Sokak'ta kuruldu.

Assa Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assa Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Avni Saatçı, Mustafa Arslan, Mehmet Yahya Saatçı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi'nde kuruldu.

GKC Gökçe Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GKC Gökçe Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Gökçegözoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Ceylandağ Turizm Otomotiv İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylandağ Turizm Otomotiv İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efendi Ceylan tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Kulhan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulhan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yahya Saatçı ve Mehmet Şükrü Hancıoğlu ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Usta ve Ali İhsan Pekince ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi , Muriel Azaryad Dirik Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Ali Rıza Cevik Sokak Ömeroğlu Sitesi'nde kuruldu.

Taş Maden Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Taş Maden Grup Yapı Anonim Şirketi, Metin Taş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Rıfkı Tongsir Caddesi'nde kuruldu.

Yetimoğlu Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetimoğlu Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Yetim ve Selim Yetim ortaklığıyla 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Coşkun Sokak'ta kuruldu.

Maltepe Sani Malaz Yaya Üst Geçidi kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatları ile ana arterler üzerinde bulunan yaya üst geçitleri kaldırılmaya devam ediyor. Maltepe İlçesi İdealtepe semtinde yer alan Sani Malaz Yaya Üst geçidi yenileniyor.

Arslan Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Mehmet Arslan Müdürlüğü'nde, MAltepe İdealtepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Maltepe İdealtepe Haberi

Maltepe İdealtepe

                           SATILIK EVLER


İdealtepe'de, ileri bir hayat ve ikamet seviyesine göre gezi yolları, temaşa meydanları açılmış, park, otel, plaj ve gazino gibi tesislerle planlaştırılmış bir sahada Marmara'nın ufuklarına, sahillerine ve Adalar'a karşı görülmeye şayan muhteşem manzaralı bahçeler içinde yeni yapılmış kagir evler ve müfrez arsalar satılıktır. Ev bedellerinin tediyesinde kolaylık gösterilir. Müracaat: Pazar günleri Küçükyalı, İdealtepe otobüs durağı No. 85 Beyaz Köşk'e, sair günler. Galata, Tünel yanında, Büllur Sokak Büyük Tünel Han No. 8


Hürriyet 10 Nisan 1949



Abdullah Kutalmış...