05 / 05 / 2024

Maltepe Kartal havaray nasıl olacak

Maltepe Kartal havaray nasıl olacak

Kadıköy, Maltepe-Kartal Havaray Hattı projesine ilişkin 1/5000 ölçekli tarihli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Haziran'da askıdan indiriliyor. İşte Kadıköy, Maltepe-Kartal Havaray Hattı projesine dair detaylar içeren o planlar.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 28.3 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kadıköy, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Tuzla ve Şile ilçelerinde yer alan 16 gayrimenkulü 28 milyon 276 bin 984 TL'ye satıyor...

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Kartal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lalezer Sevilmiş  tarafından kuruldu.

Maltepe'de tapular dağıtıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tapu sorunu çözülmüyor yıllardır. Bakmayın siz Maltepe'de, Kartal'da çözüldü. İstanbul'da 1,5 milyon vatandaşın tapu sorunu var. 25 yılda çözülmüyorsa, çözmeyenler de bir sorun, irade eksikliği var'' diye konuştu.

Kartal'a havaray müjdesi!

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, "Türkiye’nin ilk Havaray projesi Kartal’da hayata geçirilecek. 16 kilometre uzunluktaki proje Kartal Merkez, Spor Caddesi, Sanayi Caddesi, Kartal Metrosu, Uğur Mumcu durakları şeklinde tasarladık" dedi...

Maltepe'deki markalı 6 konut projesi!

Konut yatırımlarında adından sıkça söz ettiren Maltepe İlçesi Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olmasıyla ön plana çıkıyor. Peki Maltepe'de hangi konut projeleri yoğun ilgi görüyor? İşte Maltepe'deki markalı 6 konut projesi...

İstanbul'un ucuz bölgelerindeki 50 konut projesi!

Gayrimenkul sektöründeki gelişmeler konut fiyatlarında artışa neden oldu. Kurtköy, Esenyurt, Beylikdüzü, Çekmeköy, Maltepe, Kartal ve Tuzla gibi bölgelerde uygun fiyata ev sahibi olunabiliyor. İşte bölgelerdeki 50 konut projesi...

Kartal-Kaynarca Metro Hattı imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Kartal-Kaynarca Metro Hattı'na ait Huzurevi istasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Markalı konutun yeni adresi Kartal ve Maltepe!

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Ulaşılabilir fiyatlı 50 konut projesi!

İşte Kurtköy, Esenyurt, Beylikdüzü, Çekmeköy, Maltepe, Kartal, Tuzla bölgeleri başta olmak üzere orta ve alt gelir gruplarına hitap eden ulaşılabilir fiyatlı 50 konut projesi..

Atlantik Yapı'dan Maltepe'ye 300 konutluk yeni proje!

Atlantik Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu "Maltepe-Kartal ve Tuzla da dönüşüm projeleri var. Maltepe'de dönüşüm projesi için ön protokol yaptık. Yaklaşık 300 konut inşa edeceğiz" dedi...

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Maltepe Kartal havaray nasıl olacak Haberi

Maltepe Kartal havaray nasıl olacak


Kadıköy İlçesi, Maltepe-Kartal Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Haziran 2014 Pazartesi günü askıdan indirilecek.


Kadıköy Maltepe Kartal Havaray projesiyle ilgili detaylar için tıklayın! 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28068 dosya numaralı imar plan tadilatını 17 Şubat 2014'te onayladı ve 28 Mayıs 2014 tarihinde ilanen askıya çıkardı.


Kadıköy Maltepe Kartal Havaray projesi imar planlarının ilk bölümü için tıklayın!
Kadıköy Maltepe Kartal Havaray projesi imar planlarının üçüncü bölümü için