15 / 05 / 2024

Maltepe konaklarla donatılacak

Maltepe konaklarla donatılacak

Maltepe Belediyesi, konak kültürünü canlandırmak için "mahalle konakları" projesini hayata geçiriyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, konak projesini ilk kez muhtarlarla paylaşarak projeyi tek tek krokiler üzerinden anlattı...

Yollarda elektrikli şarj istasyonu kuracak 5 firma belli oldu! Türkiye'de bir ilk olacak

Benzinli ve dizel otomobillerin yollardan çekilmesine kısa bir süre kaldı. Artık yollarda benzin ya da mazot almak için benzin istasyonlarına uğrama dönemi sona erecek. Yollar şarj istasyonlarıyla donatılacak. Türkiye'de şarj istasyonu kuracak ilk 5 firma açıklandı.

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina boşaltıldı! 

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina belediye ekipleri tarafından tahliye edilerek mühürlendi. Binadan alınacak numune ile yapılacak ölçüm sonrası binanın güçlendirilmesi ve yıkımına karar verilecek. 

İstanbul'un 18 noktasına şehir terası!

İstanbul için bir ilk gerçekleştirilerek şehrin dört bir yanı yeşille kucaklaşacak. İstanbul şehir teraslarıyla donatılacak.

Maltepe'de tapular dağıtılacak!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Mart Pazar günü Maltepe’de, 40 yıl sonra imar sorunu çözüme kavuşan Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerindeki hak sahiplerine tapularını dağıtacak. 

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

Maltepe Bağlarbaşı'nda 14.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Maltepe Bağlarbaşı'daki arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da yapılacak...

Ordu Şehir Hastanesi 900 yataklı olacak!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ordu Şehir Hastanesi projesine ilişkin "2020 yılı sonunda veya 2021 yılının başlarında inşallah hastanemize kavuşuruz. Ordu Şehir Hastanesi 900 yataklı olacak ve son teknolojiyle donatılacak. Ordu'muza hayırlı, uğurlu olsun." dedi. 

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Maltepe'deki 65 binada asbest denetimi!

Yıkılacak binalarda asbest denetimi başlatarak tüm Türkiye’ye örnek teşkil eden Maltepe Belediyesi, 2018 yılının ilk iki ayında 65 binada asbest denetimi yaptı.   

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri yıl içinde açılacak!

Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri'nin yıl içerisinde açılacağını söyledi.

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi minimum 230 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Konut projelerinde kullanışsız donatılara son!

Konutta artık kullanışsız sosyal donatı alanlarına daha az yer verilecek. 2018 yılı itibariyle sade ve kullanışlı konutlar yapılacak. 

Markalı konutun yeni adresi Kartal ve Maltepe!

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Maltepe konaklarla donatılacak Haberi

Maltepe konaklarla donatılacak

Maltepe Belediyesi, konak kültürünü canlandırmak için "mahalle konaklan" projesini hayata geçiriyor. Konak projesini ilk kez muhtarlarla paylaşan ve projeyi tek tek krokiler üzerinden anlatan Başkan Kılıç, "İki katlı olacak konağın alt katında, 180 kişilik konferans salonu olacak. Burada düğün, nişan ve diğer organizasyonlarınızı yapabileceksiniz" müjdesini verdi. 


Siyasi partilerim ilçe başkanları ve yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olan diğer siyasi partilerin adaylarıyla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle muhtarlarıyla da kahvaltıda buluştu. 


Muhtarlar özellikle kentsel dönüşüm, yurt, barınma, uyuşturucu sorunları, spor alanlarıyla sağlık ocaklarının yetersizliği, sokak hayvanlarıyla ilgili problemler ve muhtarlıkların fiziksel koşullarının yetersizliği üzerinde durdu. 


BEŞİKTAŞ MALTEPE'YE GELİYOR 


Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyip not aldıktan sonra, pazar ve yurt sorunları konusunda da atılım yapacaklarını kaydeden Kılıç, "Gençlerin sporla içli dışlı...