18 / 05 / 2024

maltepe M expo fuarı

maltepe M expo fuarı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Grup toplantısına katılarak, çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

M’Expo için düğmeye basıldı! Maltepe'ye 650 milyon Euro’luk dev proje geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü yazısında, merakla beklenen M’Expo projesini kaleme aldı. Söz konusu dev proje 650 milyon Euro’ya mal olacak...

Maltepe Belediye Meclisi’nde M’Expo konuşuldu!

Maltepe Belediye Meclisi, bir aylık aranın ardından Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Başkanlığı’nda yeniden çalışmalarına başladı.

Maltepe Gülsüyu ve Gülensuyu'nda dönüşüm sonbaharda başlıyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç:"Sonbahar’da bir adadan başlayarak Gülsuyu, Gülensu’dan kazmayı vurarak halkımızın yerinde dönüşümü gerçekleştirmek istiyoruz." dedi. Kılıç, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Maltepe kentsel dönüşümünde ranta geçit yok!

Halkla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'deki kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi. Kılıç, Maltepe kentsel dönüşümünde ranta geçiş verilmeyeceğini söyledi.

Maltepe'de kentsel dönüşüm iki boyutta ilerliyor!

Kentsel dönüşümle ilgili gelen sorulara yanıt veren Ali Kılıç, Maltepe’deki kentsel dönüşümün iki boyutlu gittiğini belirtti. Kılıç, yerinde dönüşümde sıkıntılar yaşandığını söyledi.

Maltepe Gülsuyu’nda yerinde kentsel dönüşüm yapılmalı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'deki kentsel dönüşüm sorununu anlattı. Başkan Kılıç, Gülsuyu’ndaki planlamalardan bahsederek yerinde bir kentsel dönüşüm yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Gebze Ticaret Odası’ndan M’Expo’ya destek!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve oda üyelerinden Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesine tam destek geldi.

Maltepe M’Expo Center 1 milyon metrekarelik alana kurulacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı. Kılıç, "M’Expo Center 1 milyon metrekare inşaat alanına sahip olacak." dedi.

Maltepe’de yıkım ruhsatı için asbest şartı!

Maltepe Belediyesi binalara yıkım öncesi asbest ve zararlı atıklardan temizleme şartı getirdi. Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Aslan, halkın sağlığını her şeyden üstün tuttuklarını belirtti.

Antalya Expo 2016 Kulesi'nin çözüm ortağı Teknovinç!

TeknoVinç, Türkiye'nin Eyfel’i olarak adlandırılan ve Antalya’nın kalıcı sembolü olması planlanan EXPO 2016 Kulesi’nin yapımında, sıra dışı bir çalışmaya daha imza attı.

Maltepe Gülsuyu'ndaki dönüşüm İBB engeline takıldı!

İstanbul Maltepe'de gecekondu mahallesi Gülsuyu'nda tek tek vatandaşlarla görüşülerek hazırlanan imar planı, belediye engeline takıldı.1.5 yıllık çalışma sonucunda ortaya çıkan "yerinde kentsel dönüşüm planı" vatandaşın mülkiyet sorununu çözecekti.

EXPO Antalya için 1.7 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

23 Nisan’da açılacak olan EXPO 2016 Antalya’ya katılımda rekor kırıldı. 41 ülkeyle katılım sözleşmesi imzalandı. Tarım Bakanı Çelik, 8 milyon ziyaretçiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi

Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi'ne ödül!

Maltepe Belediyesi’nin 25 bin kişiye istihdam sağlayacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri töreninde istihdam dalında ödüle layık görüldü.

maltepe M expo fuarı Haberi

maltepe M expo fuarı

İstanbul’un Anadolu yakasının üvey evlat muamelesi gördüğünü ifade eden Kılıç, "Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi (M’expo Center) gerçekleşirse, sadece Maltepeli değil, başta Anadolu Yakası olmak üzere tüm Türkiye kazanacak. Proje tamamen bittiğinde, yaklaşık 25 bin insanımız iş bulacak” dedi.


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İBB’nin mayıs ayı olağan toplantıları öncesinde, CHP Grup toplantısına katıldı. Kılıç, CHP İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, meclis üyelerine sunum yaptı. M’expo Center’ın önemli bir proje olduğunu ifade eden Kılıç, “İstanbul’un Anadolu yakası aslında deyim yerindeyse, üvey evlat muamelesi görüyor. 5-6 milyon insanın yaşadığı Anadolu yakasında insanların bir araya geleceği uluslararası merkezler yok. İstanbul’un Anadolu yakasında bir tarafı Bolu’ya, bir tarafı Bursa’ya uzanan bir coğrafyadan bahsediyoruz. İstanbul’un ağır sanayisinin tümü...