05 / 05 / 2024

maltepe MExpo imza

maltepe MExpo imza

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Altıntepe sakinleriyle M’Expo projesini paylaşarak, “Bu proje ne Ali Kılıç’ın, ne de Maltepe Belediyesi’nin projesidir. Bu bir Maltepe, bir Türkiye projesi olacak" dedi

Ali Kılıç: Türkiye dönüşümü Maltepe'den öğrenecek!

Maltepe'nin 3 mahallesinde örnek bir kentsel dönüşüm projesine imza atacak olan Başkan Ali Kılıç kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Küçükyalı Karayolları arazisi için imza kampanyası!

Maltepe Küçükyalı’daki Karayolları arazisinin botanik park olarak değerlendirilmesi için imza kampanyası başlatıldı. Altıntepe İçin Düşünceden Eyleme Platformu'nun başlattığı imza kampanyasına 4 bin 663 kişi destek verdi.

Baumit Primo 1 sıva sistemini Rönesans Maltepe'de uyguluyor!

Baumit, sektörde bir ilke imza atarak makina sıvalarının silo ile sevkiyatına başladı. Şuan Primo 1 sıva sistemi için başlatılan uygulamanın ilk projesi de Rönesans Maltepe projesi oldu.

Maltepe Belediyesi okul tadilatları'na 1.2 milyon lira harcadı!

Maltepe Belediyesi son 1.5 yılda yağmur suyu kanalı, duvar boyaması ve bahçe düzenlemesine kadar pek çok çalışmaya imza atarken, tüm bu çalışmalar için 1 milyon 250 bin TL harcama yaptı.

DAP Yapı ve Rotana Maltepe'de iki otele imza atacak!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor.Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

Maltepe cemevi mimari proje yarışması sonuçlandı!

Cemevlerini, belediye meclis kararıyla Türkiye’de ilk kez ibadethane olarak kabul eden Maltepe Belediyesi, öncülük ettiği mimari proje yarışmasıyla da “cemevi mimarisi” için de bir ilke imza attı.

Maltepe Ritim İstanbul'da sıfır peşinat, yüzde 12 indirim!

Dumankaya İnşaat, sektöründe müşterinin alım gücünü dikkate alarak hazırlanan kampanyalar arasında dikkat çekici bir kampanyaya imza attı. Maltepe Ritim İstanbul Projesi’nde 320 bin liradan başlayan fiyatlarda sıfır peşinat imkanı sunuluyor..

Fenerbahçe Maltepe Fındıklı'ya tesis inşa edecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "M'Expo için düzenlediğimiz imza kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca, bir müjde vermek istiyorum; Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak" dedi.

Ali Kılıç: M’Expo için Esenkent’ten 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi

Ali Kılıç: M’Expo Center için 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi.

Maltepe'li işadamları M'expo fuar projesine destek verdi!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'expo) için düzenlenen imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Maltepeli işadamları da, fuar projesi için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

M’Expo için hedef 500 bin imza!

Maltepe’de yapılması planlanan Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi için başlatılan imza kampanyasına start verildi. Fuar merkezi için ilk imzaları Maltepe Kapalıçarşı esnafları attı.

Maltepe M'EXP0 projesi için imza kampanyası başladı!

İstanbul Maltepe'de yapılması planlanan ve 900 milyon Avro'ya mal olacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'EXP0) için imza kampanyası başladı.

maltepe MExpo imza Haberi

maltepe MExpo imza


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Altıntepe sakinleriyle M’Expo projesini paylaşarak, “Bu proje ne Ali Kılıç’ın, ne de Maltepe Belediyesi’nin projesidir. Bu bir Maltepe, bir Türkiye projesi olacak. Şuna inanıyorum ki 550 bin nüfusluk ordunun, 550 bin nüfusluk koronun sesine hiç kimse kulaklarını tıkayamayacaktır” dedi


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Halk Buluşmaları” kapsamında Altıntepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Ahmet Rasim İlkokulu’nda düzenlenen toplantıya, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Maltepe Belediyesi Birim Müdürleri, Altıntepe Mahalle Muhtarı Dilaver Erdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Altyapı, otopark, çevre düzenlemesi, ulaşım, pazar, sokak hayvanları, park-bahçe, imar, spor sahaları ve kültür merkezleri eksikliği, altgeçit gibi sorunların konuşulduğu toplantıda bir konuşma yapan Başkan Ali Kılıç, “Mahallemizle ilgili birtakım sorunlar vardı, bunların bir kısmı çözüldü. Sizlere...