18 / 05 / 2024

maltepe meydanı 2015

maltepe meydanı 2015

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Meydan Projesi'nin 4 etap halinde gerçekleştirileceğini belirterek, projelerinin hazır olduğunu söyledi. Organik Pazar olan alanda tiyatro ve sinema salonlarının da bulunacağı bir kültür merkezi inşa edilecek.

Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyat listesi 2017!

İstanbul’un Anadolu yakasında Maltepe’de yer alan Sur Yapı Bağlarbaşı Yeşil Mavi projesi 268 konut ve ticari birimlerden meydan geliyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyat listesi 2017...

Çatalca Mehmetçik Meydanı genişletildi!

Çatalca Belediyesi tarafından 2015 yılında yapılan proje sonrası ilçede hem otopark soruna büyük ölçüde çözüm olan hem de yeni bir festival alanı olarak göz dolduran Mehmetçik Meydanı 2016 yılı içerisinde yapılan yeni düzenlemeler ile daha da genişletildi.

Maltepeli muhtarlardan 4 yeni projeye onay!

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi.

Muhtarlardan Maltepe projelerine tam destek!

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi

Ali Kılıç: 20 yıldır bitirilemeyen meydan projesini bitireceğiz!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dernek buluşmaları kapsamında Maltepe Rizeliler Derneği’nde düzenlenen toplantıya katıldı. Kılıç 20 yıldır bitirilemeyen meydan projesini bitirerek trafik sorununu aşacaklarını söyledi.

Maltepe Beşçeşmeler Meydanı yenileniyor!

Maltepe Belediyesi, tarihi 1400'lü yıllara dayanan Beşçeşmeler Meydanını yenilemek ve prestijli sokak sayısını 9'a çıkarmak için kollarını sıvadı. Proje Maltepe Balıkçıköy Kentsel SİT Alanı Sokak Sağlıklaştırma adı altında gerçekleşecek.

Maltepe Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediye Meclisi, Meclis Birinci Başkanvekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2015 yılı faaliyet raporu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Maltepe'ye Özgecan Aslan Parkı!

Maltepe Belediyesi tarafından, 11 Şubat 2015’te öldürülen ve kadın cinayetlerinin simge isimlerinden biri olan Özgecan Aslan’ın adının bir parka verilmesi için Belediye Meclisi’ne önerge verildi

Ali Kılıç, Maltepe M’Expo projesi için destek istedi!

Maltepe esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo ve Maltepe Meydan projesi için destek istedi. Projelere tam destek veren esnaflar da, ilçenin bu projelerle kalkınacağını belirtti.

Maltepe Belediyesi'nden 37 bin metrekare kaldırım çalışması!

Maltepe Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Yapım Amirliği ekipleri, 1 Ocak-31 Aralık 2015 tarihleri arasında 1569 cadde ve sokak, 15 ibadethane ve 28 okulda çalışma yaptı.

Demirci Meydan projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Demirci’ye yapılacak Demirci Meydan ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili olarak Demirci Belediyesi’nin 05.11.2015 tarihli Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Halil Memiş: Demirci Meydan projesi engellenmek isteniyor!

Halil Memiş, Demirci’ye yapılacak Demirci Meydan ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili olarak Demirci Belediyesi’nin 05.11.2015 tarihli Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 1. Etap başvuru 2015!

Aylık 499,28 TL taksitle daire sahibi olunabilen TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı'nda 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 1. Etap başvuru 2015 detayları...

maltepe meydanı 2015 Haberi

maltepe meydanı 2015

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, meydan projesi, altyapı sorunları, altgeçit, otopark ve trafik sorunlarının tartışılıp konuşulduğu toplantıda belediyenin kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hizmet ettiğini söyledi. "M'Expo Projesi" ile ilgili bilgi veren Kılıç, "Uluslararası Kongre, Fuar ve Yaşam Merkezi M'Expo projesini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Topbaş'la paylaştım. Anadolu yakasının üvey evlat muamelesi gördüğünü ve fuarın gerekli olduğunu belirttim. Seçimler yaklaşıyor, hangi siyasi partiye gönül vermişseniz verin M'Expo'ya destek yoksa, oy da yok deyin. Projeyle ilgili gerekli destekleri sağladık ve ayrıca 500 bin imza toplamak için de harekete geçtik. Ben giderim ama siz kalırsınız. Fuar olunca 1 liraya satılan mal, 5 liraya satılacak. Maltepeli kazanacak, esnaf kazanacak. Sadece kentsel dönüşümle, bina dikmekle olmaz bu iş" dedi.

"MALTEPE MEYDANI PROJEMİZ HAZIR" 


Maltepe'deki esnafın çok...