04 / 05 / 2024

maltepe meydanı trafik sorunu

maltepe meydanı trafik sorunu

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Meydan çevresindeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Modern bir meydana da kavuşacak Maltepe'de, trafiği de yer altına alacağız" dedi.

Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyat listesi 2017!

İstanbul’un Anadolu yakasında Maltepe’de yer alan Sur Yapı Bağlarbaşı Yeşil Mavi projesi 268 konut ve ticari birimlerden meydan geliyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyat listesi 2017...

Bursa Teferrüç'e yeni meydan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Teferrüç, Piremir ve Zümrütevler mahallelerinin kesişme noktası olan Teferrüç meydanındaki trafik sorununu da ortadan kaldırıyor.

Adana Kent Meydanı için ilk kazma vuruldu!

Adana'nın kanayan yarası olan Saydam Caddesi ve Obalar Caddesi'nin trafik sorununu çözecek, Balıkçılar Pazarı'na yeni bir çehre kazandıracak Adana Kent Meydanı (Barış ve Demokrasi Meydanı) için ilk kazma vuruldu.

Üsküdar Meydanı'na yeni düzenleme yapıldı!

Marmaray ve metro inşaatları nedeniyle paravanlarla kapatılan Üsküdar Meydanı, 12 yıl sonra denizi gördü. Araç ve yaya trafiği yeniden düzenlendi. Araçlar için yeni yol düzenlemesiyle trafik rahatladı.

Ankara Maltepe Havagazı Fabrikası arazisi imara mı açılıyor?

Ankara'da 1933 yılında kurulan Maltepe Elektrik ve Havagazı Fabrikası arazisi yüksek yoğunluklu yapılaşmaya açılıyor. Araziye gökdelen trafik yoğunluğu dikkate alınmadan 4 emsalli yüksek yapılaşma hakkı verildi.

Maltepeli muhtarlardan 4 yeni projeye onay!

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi.

Muhtarlardan Maltepe projelerine tam destek!

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi

Ali Kılıç: 20 yıldır bitirilemeyen meydan projesini bitireceğiz!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dernek buluşmaları kapsamında Maltepe Rizeliler Derneği’nde düzenlenen toplantıya katıldı. Kılıç 20 yıldır bitirilemeyen meydan projesini bitirerek trafik sorununu aşacaklarını söyledi.

Maltepe Beşçeşmeler Meydanı yenileniyor!

Maltepe Belediyesi, tarihi 1400'lü yıllara dayanan Beşçeşmeler Meydanını yenilemek ve prestijli sokak sayısını 9'a çıkarmak için kollarını sıvadı. Proje Maltepe Balıkçıköy Kentsel SİT Alanı Sokak Sağlıklaştırma adı altında gerçekleşecek.

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kervan ve Furkan Eryiğit ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Şehit Hikmet Alp Caddesi'nde kuruldu.

Ali Kılıç, Maltepe M’Expo projesi için destek istedi!

Maltepe esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo ve Maltepe Meydan projesi için destek istedi. Projelere tam destek veren esnaflar da, ilçenin bu projelerle kalkınacağını belirtti.

Küçükçekmece Meydan'a yeni düzenleme!

Küçükçekmece Belediyesi, Çekmece Meydan çevresinde oluşan trafik yoğunluğunu önlemek ve bölgeye rahat bir nefes aldırmak amacıyla mevcut yolu, üç şeride çıkaracak. Böylece yol genişletilerek, trafik sorunu ortadan kalkacak.

Nevşehir Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı 39 günde tamamlandı!

Nevşehir Belediyesi tarafından şehir merkezine kazandırılan 5. gerdanlık olarak da nitelendirilen Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı 39 günde tamamlandı. Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı ile trafik yoğunluğunda ciddi rahatlama sağlandı.

maltepe meydanı trafik sorunu Haberi

maltepe meydanı trafik sorunu

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, hayata geçirilmesi planlanan meydan projesi ile Maltepe'nin çehresinin değişeceğini belirterek. "Meydan çevresindeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Modern bir meydana da kavuşacak Maltepe'de, trafiği de yer altına alacağız" dedi. 


"Mahalle Buluşmaları" Bağlarbaşı Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmaya, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları, Maltepe Belediyesi birim müdürleri, Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Ali Galip Yurduseven ve vatandaşlar katıldı. Altyapı, imar, kentsel dönüşüm, otopark ve ulaşımla ilgili sorunların konuşulduğu toplantıda bir konuşma yapan Başkan Kılıç, "Sizlere Maltepe Meydan Projesi'nden de bahsetmek istiyorum. Bu kapsamda Merkez Cami'nin olduğu alanı kamulaştırarak, orada yeşil bir alan oluşturacağız. Ayrıca caddemizdeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Modern bir...