03 / 05 / 2024

Maltepe Meydanı

Maltepe Meydanı

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi.

Maltepe Meydanı ilçenin çehresini değiştirecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, hayata geçirilmesi planlanan meydan projesi ile Maltepe’nin çehresinin değişeceğini belirterek, “Meydan çevresindeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz.

Maltepe Meydan projesi hazır!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Meydan Projesi'nin 4 etap halinde gerçekleştirileceğini belirterek, projelerinin hazır olduğunu söyledi. Organik Pazar olan alanda tiyatro ve sinema salonlarının da bulunacağı bir kültür merkezi inşa edilecek.

Maltepe Meydanı 4 etap halinde yenilenecek!

Bağlarbaşı mahallesi esnaflarıyla, sabah kahvaltısında bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe Meydan Projesi”nin 4 etap halinde gerçekleştirileceğini belirterek, projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyat listesi 2017!

İstanbul’un Anadolu yakasında Maltepe’de yer alan Sur Yapı Bağlarbaşı Yeşil Mavi projesi 268 konut ve ticari birimlerden meydan geliyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyat listesi 2017...

Maltepeli muhtarlardan 4 yeni projeye onay!

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi.

Muhtarlardan Maltepe projelerine tam destek!

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi

Ali Kılıç: 20 yıldır bitirilemeyen meydan projesini bitireceğiz!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dernek buluşmaları kapsamında Maltepe Rizeliler Derneği’nde düzenlenen toplantıya katıldı. Kılıç 20 yıldır bitirilemeyen meydan projesini bitirerek trafik sorununu aşacaklarını söyledi.

Maltepe Beşçeşmeler Meydanı yenileniyor!

Maltepe Belediyesi, tarihi 1400'lü yıllara dayanan Beşçeşmeler Meydanını yenilemek ve prestijli sokak sayısını 9'a çıkarmak için kollarını sıvadı. Proje Maltepe Balıkçıköy Kentsel SİT Alanı Sokak Sağlıklaştırma adı altında gerçekleşecek.

Ali Kılıç, Maltepe M’Expo projesi için destek istedi!

Maltepe esnaflarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo ve Maltepe Meydan projesi için destek istedi. Projelere tam destek veren esnaflar da, ilçenin bu projelerle kalkınacağını belirtti.

Ali Kılıç’tan Maltepe'ye üç müjde!

Maltepe Muhtarlar Buluşması, Girne Mahallesi Muhtarı Tevfik Songün’ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda altyapı başta olmak üzere, Maltepe Meydan Projesi, M’Expo, kentsel dönüşüm, imar ve otopark sorunları ele alındı.

Maltepe Beşçeşmeler Meydanı'nda dönüşüm başlıyor!

Maltepe Belediyesi, tarihi Beşçeşmeler Meydanı’nda gerçekleştirilecek dönüşüm için start verdi. Ali Kılıç, "Maltepe’yi dünya kültürlerine açarak, ilçemizi hak ettiği güzelliklere ulaştırmak amacındayız” dedi.

Şile sahili doldurulup meydan inşa edilecek!

Gezi, toplantı, alışveriş ve miting alanı için Maltepe, Yenikapı ve Tuzla sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Şile’de 90’lı yıllarda doldurulan alan üzerine 8.5 milyon liraya liman ve meydan projesi yapılacak.

İstanbul'a bir dolgu meydan daha geliyor!

Gezi, toplantı, alışveriş ve miting alanı için Maltepe, Yenikapı ve Tuzla sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Şile’de liman ve meydan projesi yapılacak.

Ali Kılıç, Maltepe Meydan projesi için birlik çağrısı yaptı!

Ali Kılıç, ilçenin modern bir meydana kavuşturulması gerektiğini belirterek, "Birlik olursak önümüzde kimse duramaz. Gelin ilçe meydanımız için güç birliği yapalım. Gerekirse minibüs yolunu bir gün kapatırız ve bu duruma dikkat çekeriz” dedi.

Maltepe meydan projesiyle cazibe merkezi olacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Meydan çevresindeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Modern bir meydana da kavuşacak Maltepe'de, trafiği de yer altına alacağız" dedi.

Maltepe Meydanı ilçenin çehresini değiştirecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, hayata geçirilmesi planlanan meydan projesi ile Maltepe’nin çehresinin değişeceğini belirterek, “Meydan çevresindeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz.

Maltepe Meydanı Haberi

Maltepe Meydanı

Küçükyalı Kültür Merkezi’nde, Maltepe’deki 18 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yapılan çalışmalar ve Ramazan ayı programı hakkında muhtarları bilgilendirirken, muhtarların görüş ve önerilerini dinledi. Projeler hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Kılıç, 4 büyük proje için muhtarlardan onay istedi. ‘Cevizli Mahallesi’ndeki kurban kesim alanına şehir parkı yapılması’, ‘Beşçeşmeler Meydanı’nın Maltepe Merkez Meydanı ile birleştirilmesi’, ‘Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi yapılması’ ve ‘Maltepe Meydanı’ndaki trafik sorununu çözecek tünel projelerini’ muhtarların onayına sunan Kılıç’a, muhtarlar da destek verdi.


Cevizli projeleri


Kamu görevlilerinin, kamunun sorunu söz konusu olduğunda ortak noktalarda buluşması gerektiğini vurgulayan Başkan Kılıç, şunları kaydetti: “Cevizli Mahallesi’nde yapılan kurbanlık kesimini bu yıldan itibaren, Büyükbakkalköy civarında boş bir araziye taşımak istiyoruz. Cevizli’deki o atıl alanı da, devasa bir şehir parkına dönüştüreceğiz....