13 / 05 / 2024

Maltepe ML Yapı Newada Residence ödemeleri

Maltepe ML Yapı Newada Residence ödemeleri

ML Yapı Newada Residence daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Newada Residence Maltepe projesi ML Yapı tarafından yükseliyor...

Özak GYO Maltepe'nin ruhsatı alındı! Maltepe'ye 458 yeni konutluk yeni proje geliyor! 

Özak GYO Maltepe projesinin yapı ruhsatını aldı. Peki Özak Maltepe projesi nerede inşa edilecek? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Anipsotiki Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Anipsotiki Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Anipsotiki Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

İbcs İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İbcs İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İbcs İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

7d7 İnşaat Emlak Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

7d7 İnşaat Emlak Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. 7d7 İnşaat Emlak Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Maltepe ML Yapı Newada Residence ödemeleri Haberi

Maltepe ML Yapı Newada Residence ödemeleri


İstanbul Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde inşa edilen Newada Residence projesi ML Yapı tarafından yükseliyor.  ML Yapı Newada Residence daire fiyatları bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.


Maltepe Newada Residence projesinde 1 o da 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri  yer alıyor. Newada Residence Maltepe projesi 288 adet daireden meydana geliyor.


2 blok olarak inşa edilen Newada Residence Maltepe projesinde bloklar 20 ile 26 katlı olarak yükseliyor. Maltepe ML Yapı Newada Residence ödemeleri vadeli olarak yapılıyor.


ML Yapı Newada Residence daire fiyatları!


ML Yapı Newada Residence daire fiyatları hakkında bilgi alabilmek için Maltepe Newada Residence satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.  Newada Residence projesinde 1+1'ler 73 - 100 metrekare, 2+1'ler 75 - 167 metrekare, 3+1'ler 153 - 187 metrekare büyüklüğünde belirlendi.


Newada...