28 / 04 / 2024

ML Yapı Newada Residence daire fiyatları!

ML Yapı Newada Residence daire fiyatları!

Firma: ML Yapı

Proje: Newada

ML Yapı Newada Residence daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Newada Residence Maltepe projesi ML Yapı tarafından yükseliyor...




İstanbul Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde inşa edilen  Newada  Residence projesi  ML Yapı  tarafından yükseliyor.  ML Yapı Newada Residence daire fiyatları bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.


Maltepe Newada Residence projesinde 1 o da 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri  yer alıyor. Newada Residence Maltepe projesi 288 adet daireden meydana geliyor.


2 blok olarak inşa edilen Newada Residence Maltepe projesinde bloklar 20 ile 26 katlı olarak yükseliyor. Maltepe ML Yapı Newada Residence ödemeleri vadeli olarak yapılıyor.


ML Yapı Newada Residence daire fiyatları!


ML Yapı Newada Residence daire fiyatları hakkında bilgi alabilmek için Maltepe Newada Residence satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.  Newada Residence projesinde 1+1'ler 73 - 100 metrekare, 2+1'ler 75 - 167 metrekare, 3+1'ler 153 - 187 metrekare büyüklüğünde belirlendi.


Newada Residence teslim tarihi Aralık 2013 olarak belirtiliyor. Newada Residence Maltepe'de yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, spa alanları, çocuk havuzu bulunuyor.


Newada Evleri adres : Altayçeşme Mah. Saldıray Sok. Maltepe - İstanbul


Newada Residence Maltepe iletişim

Telefon: 0216 383 92 92

Web adresi: www.newada.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön