28 / 04 / 2024

ML Yapı Newada Residence teslim tarihi!

ML Yapı Newada Residence teslim tarihi!

Firma: ML Yapı

Proje: Newada

ML Yapı Newada Residence teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, proje 2 blok halinde yükseliyor...




İstanbul Anadolu Yakası Maltepe 'de yaşama geçirilen  Newada  Residence projesi  ML Yapı  imzası taşıyor. ML Yapı Newada Residence teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.


288 konuttan meydana gelen ML Yapı Newada Residence 26 ve 20 katlı 2 blok halinde yükseliyor. ML Yapı Newada Residence teslim tarihi 'ne geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim. Newada Residence 'ta yer alan konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.


Maltepe Newada Residence 'ta; 1+1 daireler 73 metrekare ile 100 metrekare arası, 2+1 daireler 75 metrekare ile 167 metrekare, 3+1 daireler ise 153 metrekare ile 187 metrekare olarak tasarlandı. ML Yapı Newada Residence teslim tarihi için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Newada Residence projesinden firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor. Newada Resdeicen daire fiyatları için satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz


ML Yapı Newada Residence 'ın sosyal alanları arasında; basketbol sahası, açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, çocuk yüzme havuzu, spa alanları bulunuyor.


ML Yapı Newada Residence teslim tarihi:

ML Yapı Newada Residence teslim tarihi 2013 Aralık olarak belirlendi.


ML Yapı Newada Residence nerede?

Newada Residence; Bostancı İskelesi'ne 2,5 kilometre, Ataşehir'e 6 kilometre, E-5'e 800 metre mesafede yer alıyor.


Telefon: 0216 383 92 92

Web adresi: www.newada.com.tr

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön