17 / 05 / 2024

maltepe muhtalık onarım

maltepe muhtalık onarım

Maltepe Belediyesi Meclisi, nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ziya Hayırlıoğlu başkanlığında toplanan meclis, muhtarlık binalarının bakım ve onarımının belediye tarafından yapılmasını karara bağladı...

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Türk Kızılayı Etimesgut bina onarım ihalesi ertelendi!

Dünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Ankara Etimesgut bina onarım ihalesinin tarihi değişti..

Nom Yapı Restorasyon Onarım Güçlendirme Danışmanlık Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nom Yapı Restorasyon Onarım Güçlendirme Danışmanlık Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Burcu Kizir tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Ardahan Kura Nehri Köprüsü'nün onarımında sona gelindi!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy Kura Nehri üzerindeki 110 yıllık tarihi 3 ayaklı çelik köprünün onarımında sona gelindiğini açıkladı.

Şanlıurfa Birecik Köprüsü'nün onarımı 2 yıl sürecek!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan tarihi Birecik Köprüsü 2 yıl sürebilecek bakıma alındı. Birecik'te 1955 yılında yapılan Birecik Köpriisli'nde bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Atatürk Köprüsü’nde bakım onarım çalışması başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Atatürk Köprüsü, bakım-onarım çalışması nedeniyle 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak

İstanbul'da 4 kamu binasının onarımı ihaleye çıkıyor!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında 4 adet kamu binasının onarım inşaatını ihale edecek.

Mersin'de yollara bakım ve onarım çalışması yapılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yeni yollar yaparken, diğer yandan bozulan yollardaki bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Fatih Hükümet Konağı onarım ihalesi 30 Kasım'da!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Fatih Hükümet Konağı'nın güçlendirme ve onarım işini ihale edecek. İhale'nin son teklif verme tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Kütahya'da yol onarım çalışmaları incelendi!

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kirazlıyayla köyü yakınlarındaki yol onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Erzurum'daki atlama pistlerinin onarımı devam ediyor!

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda çöken kayakla atlama pistlerinin onarımında, altyapı çalışmaları tamamlandı. Taşkesenligil: "Atlama kulelerimiz eski halinden çok daha güzel, modern ve güçlü bir tesis haline gelecek" dedi.

maltepe muhtalık onarım Haberi

maltepe muhtalık onarım


Maltepe Belediye Meclisi’nde alınan karar gereği, ilçede bulunan bazı muhtarlık binalarının bakım ve onarımı gerçekleştirilecek.


Maltepe Belediyesi Meclisi, nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ziya Hayırlıoğlu başkanlığında toplanan meclis, muhtarlık binalarının bakım ve onarımının belediye tarafından yapılmasını karara bağlarken; Zümrütevler Mercan Sokak’ta bulunan eski Muhtarlık Parkı’na olimpiyat şampiyonu Müzahir Sille’nin adının verilmesini de onayladı. Ayrıca Zümrütevler’de 3410 ada, 3 parsel sayılı yerde haftada bir kez olmak üzere “Antika Eşya, Kermes ve Muhtelif İkinci El Eşya Satış Alanı” kurulmasıyla ilgili Hukuk Komisyonu’nun 27 numaralı raporu da, görüşülerek onaylandı. Meclis toplantısı sırasında, AK Parti grubu tarafından, 18-24 Nisan tarihleri arasında kutlanacak “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle meclis üyeleri ve davetlilere gül dağıtıldı.


Maltepe...