04 / 05 / 2024

Maltepe Narlife yaşam başladı

Maltepe Narlife yaşam başladı

Ünlü mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve renk uzmanları ile oluşturulan özel konsept dış mimarisi ile dikkat çeken Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı.

Yapı Yaşam Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Yaşam Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Avcı ve Ahmet Demirci ve Salim Demir tarafından kuruldu.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

Ninova Yaşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ninova Yaşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsum Aykanat tarafından kuruldu. 

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Maltepe Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin, 50 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları ve sosyalleşebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi” kapılarını açtı.

Maltepe Altın Yıllar Yaşam Merkezi açılıyor!

Maltepe Belediyesi, 50 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları ve sosyalleşebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi”ni açıyor

Maltepe Fındıklı'ya yaşam kompleksi inşa edilecek!

“Hemşehri Buluşmaları” kapsamında Bitlislilerle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi’ne bir yaşam kompleksi inşa etmek için hazırlıklara başladıklarını müjdeledi. Kılıç’a, vatandaşlardan tam destek geldi.

Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi'ne ödül!

Maltepe Belediyesi’nin 25 bin kişiye istihdam sağlayacak Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri töreninde istihdam dalında ödüle layık görüldü.

Tez Yaşam Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Yaşam Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Maltepe Başıbüyük Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Maltepe Belediyesi Başıbüyük Yaşam Merkezi’nin temeli, düzenlenen bir törenle atıldı. Törene Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, davetliler de katıldı.

Maltepe Narlife yaşam başladı Haberi

Maltepe Narlife yaşam başladı

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle İstanbul’un en gözde bölgelerinden Maltepe’de yükselen ve rengarenk mimarisi ile dikkat çeken Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Çevreye duyarlı binaları, doğaya saygılı alt yapısı ve sağlık odaklı yaşam alanlarıyla, sakinlerini modern ve prestijli bir yaşam konsepti ile buluşturan proje, yaklaşık bir yıl önce teslimine başladığı C bloğun ardından, Mart ayı sonunda başlayan ve teslimatı devam eden A ve B bloklarıyla sakinlerine prestijli bir yaşamın kapılarını açtı. İç avlu peyzajı tamamlanan ve sosyal tesisleri Haziran ayında site yönetimine teslim edilecek olan Narlife’ta daire teslimlerinin yaklaşık yüzde 50’si tamamlandı.


Sahil Yolu’na ve bağlantı yollarına yakınlığıyla da öne çıkan Narlife, çevreye duyarlı malzemeleri, çevre dostu doğal peyzaj alanları, verimliliğe odaklı sulama ve enerji tasarruflu aydınlatma sistemleriyle,...