21 / 05 / 2024

Maltepe okum onarımları

Maltepe okum onarımları

Maltepe Belediyesi son 1.5 yılda yağmur suyu kanalı, duvar boyaması ve bahçe düzenlemesine kadar pek çok çalışmaya imza atarken, tüm bu çalışmalar için 1 milyon 250 bin TL harcama yaptı.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duman tarafından kuruldu.

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kütfi Akalın tarafından kuruldu.

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 8 milyon 583 bin 446 TL sermaye bedeli ile Erkan Özmen tarafından kuruldu.

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Devlet 500 bin TL'ye kadar nakit yardım yapıyor!

Aile Bakanlığı'nın yeni sosyal yardım programıyla, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar ev onarımları, yapımı ve eşya alımları için 500 bin TL'ye kadar nakit yardım alabilecek. Başvurular hızla yapılmalı, fırsat kaçırılmamalı.

Özak GYO Maltepe projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Özak GYO Maltepe Cevizli Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar çerçevesinde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Çatı katında oturanlar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir! Resmen açıklandı!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde binaların çatı katlarında yaşanan sorunları kaleme aldı. Peki çatı katındaki onarım sorunu nasıl çözülür? Çatı onarımları nasıl ypılır? Çatı onarımı için her kat maliki ödeme yapmak zorunda mı? İşte detaylar ve Tamer Heper'in okuyucusunun sor

Oturduğunuz apartmanda bu varsa dikkat edin! Mahkemelik olabilir, 1.500 TL masraf ödeyebilirsiniz! 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde, binaların çatı katında yapılacak değişiklikleri kaleme aldı. Peki çatı onarımları için apartmanlarda nasıl oylama yapılır? Çatı onarımına ilişkin sorunlar oylama ile çözülür mü? İşte Tamer Heper'in okuyucusunun sorusuna verdiği o yanıt...

VavaCars'tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Oa Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oa Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hermin Salak tarafından kuruldu.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Fatih'teki Zeyrek Evleri yenileniyor!

Fatih Belediyesi, Zeyrek’teki Dünya Miras Alanı’nda kalan 11 adet sivil mimarlık örneği yapının basit bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. 

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, iki yeni şubesini daha hizmete açtı. Mersin’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, Maltepe şubesini de hizmete açarak İstanbul’da 19 şubeye, Türkiye genelinde ise 38 şubeye ulaştı. 

Maltepe okum onarımları Haberi

Maltepe okum onarımları


Öğrencilere ücretsiz servis uygulamasıyla dikkatleri çeken ve günde bin öğrenciyi okullarına taşıyan Maltepe Belediyesi, okulların çevre düzenlemesi ve tadilatlarını da  gerçekleştiriyor. Belediye, son 1.5 yılda yağmur suyu kanalı, duvar boyaması ve bahçe düzenlemesine kadar pek çok çalışmaya imza atarken, tüm bu çalışmalar için 1 milyon 250 bin TL harcama yaptı.

Belediyeye bağlı ekipler tarafından, okulların iç ve dış cephe boyaması, elektrik ve su tesisatının yenilenmesi, pencerelerin yenilenip boyanması, anaokullarına çocuk oyun gruplarının yerleştirilmesi, okullardaki sert zeminlerin yapılması ve boyanması, asfaltlama, basket potalarının ve oyun alanlarının yenilenmesi, istinat duvarı, muhtelif noktalara tel örgülerin çekilmesi, çimlendirme ve ağaç dikimi, okul çatılarının izolasyonu, okul önlerine hız kesici set yapımı gibi pek çok çalışmaya imza atıldı. İlçe genelindeki 19 okulun cephe ve duvarları da,...