27 / 04 / 2024

Maltepe Piazza fiyat listesi

Maltepe Piazza fiyat listesi

378 milyon Euro yatırım değerine sahip Maltepe Piazza'da 120 ay 0,50 faiz‎ fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 641 bin TL'den başlıyor..

Dünya Şehir Maltepe nerede? Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi!

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve  Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dünya Şehir Maltepe nerede? Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi!

Dünya Şehir Maltepe nerede sorusunun yanıtı ve Dünya Şehir Maltepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Meda Yapı Maltepe projesi fiyat!

Meda Yapı Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Meda Yapı Maltepe projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Maltepe’de konut fiyatı 425 bin 370 TL! 

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom verilerine göre Maltepe’de ortalama konut satış fiyatı 425 bin 370 TL, geri dönüş süresi 26 yıl, ortalama metrekare kira bedeli de 13,64 TL. 

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  60 ay ‘’0’’ faiz seçeneği sunulan proje Aydınoğlu İnşaat imzası taşıyor. 

Maltepe Piazza'da 120 ay 0,50 faiz‎ fırsatı!

378 milyon Euro yatırım değerine sahip Maltepe Piazza'da 120 ay 0,50 faiz‎ fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 641 bin TL'den başlıyor..

Maltepe Piazza’da 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Ofis, konut ve alışveriş merkezi birimlerinden oluşan Maltepe Piazza'da 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Piazza Maltepe güncel fiyat 2018!

Maltepe’de yükselen Piazza Residence projesi, konut, ofis ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. Projede dairelerin bu yılın Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Maltepe Mesa Gökada fiyat listesi!

273 konuttan meydana gelen Mesa Gökada projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Maltepe Mesa Gökada fiyat listesi...

Mesa Cadde Maltepe fiyat!

Toplam 253 adet daireden meydana gelen Mesa Cadde projesi Maltepe'de Carrefoursa AVM’nin bulunduğu arazide inşa ediliyor. Mesa Cadde Maltepe fiyat listesi 555 bin TL'den başlıyor. 

Maltepe Piazza fiyat listesi Haberi

Maltepe Piazza fiyat listesi

Rönesans Gayrimenkul imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Piazza'da 230 konuta yer veriliyor. Dairelerin yanı sıra ofislerin de bulunduğu Maltepe Piazza, sahil yoluna 3 kilometrelik mesafede yer alıyor. 

378 milyon Euro yatırım değerine sahip Maltepe Piazza'da büyüklükleri 60 ile 212 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks daire seçenekleri sunuluyor.

Konumu, mimarisi ve sahip olduğu ayrıcalıklarla karlı bir yatırım olarak dikkat çeken projede aynı zamanda açık meydan katlarının bulunduğu, bölgenin çekim merkezi olacak alışveriş merkezi bulunuyor. 

Piazza'nın alışveriş merkezi kısmında, konser ve etkinliklerin yapılacağı açık bir meydan, şık yeme içme mekanlarından tanınmış moda markalarına kadar pek çok ihtiyacı karşılayacak mağazalar ve sinema yer alıyor. 

120 ay 0.50 faiz fırsatı

Fiyatların 641 bin liradan başladığı Maltepe Piazza'da 60 ay yüzde...