03 / 05 / 2024

maltepe piazza vade kampanyası

maltepe piazza vade kampanyası

Ofis, konut ve alışveriş merkezi birimlerinden oluşan Maltepe Piazza'da 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Maltepe Luna Dragos'ta 120 ay vade avantajı!

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesinde 1,69 oran, 120 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. Peki Luna Dragos'ta daire fiyatları ne kadar?

Dünya Şehir Maltepe'de 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Dünya Şehir Maltepe projesinde konut teslimleri Aralık 2025'te yapılacak. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dünya Şehir Maltepe'de konut fiyatları ne kadar?

Nexonya Fergana Maltepe'de yüzde 50 peşinatla vade fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Nexonya Fergana projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Dünya Şehir Maltepe'de 36 aya varan vade avantajı! 

2B Global Grup  tarafından yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 36 aya varan vade fırsatı devam ediyor.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Panorama Maltepe’de yüzde 1,42 faizle 120 ay vade!

Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1,42 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Mesa Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı! 

Adalar manzarasıyla dikkatleri çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası!

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

maltepe piazza vade kampanyası Haberi

maltepe piazza vade kampanyası

Ofis, konut ve alışveriş merkezi birimlerinden oluşan Piazza, Anadolu Yakası’nın parlayan bölgelerinden Maltepe’de Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçiriyor. Konut bloğunda teslimlerin Haziran 2018’de yapılması hedeflenen Piazza’da fiyatlar 641 bin TL’den başlarken; 60 ay yüzde sıfır, 120 ay yüzde 0,50 vade imkanı sunuluyor

Konumu, mimarisi ve sahip olduğu ayrıcalıklarla karlı bir yatırım olarak dikkat çeken Piazza’da 230 dairelik konut bloğu, modern ve teknolojik alt yapıyla donatılmış ofis bloğu ile açık meydan katlarının bulunduğu, bölgenin çekim merkezi olacak alışveriş merkezi bulunuyor. 

Rönesans Gayrimenkul tarafından 378 milyon Euro yatırım değeriyle Maltepe’de hayata geçirilen projenin konut bloğunda teslimler Haziran 2018 tarihinde başlayacak. Fiyatların 641 bin liradan başladığı konutlarda 60 ay yüzde 0, 120 ay yüzde 0,50 ya da Haziran 2020’ye kadar vade imkanı sunuluyor. 

Piazza’nın rezidans...