03 / 05 / 2024

maltepe spor merkezleri

maltepe spor merkezleri

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, projelerinden bahsederek, “Cevizli’de, Carrefour’un arkasında yer alan kurban kesim alanını tamamen kapatıp, orada gençlerin sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunacağı merkezler yapmak istiyoruz" dedi

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erdinç Tuncel ve Ersin Tuncel ortaklığında kuruldu.

Dükkanlarını kapatan işletmeciler kira desteği bekliyor!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi tüm işletmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı...

Mersin'e spor yatırımı müjdesi!

Bakan Elvan, Mersin'de spor tesislerinin artırılması için 6 yeni projenin hayata geçirileceğini belirterek, ilçelere de gençlik merkezleri yapılacağını söyledi.

Fenerbahçe, arazilerine yatırım yapacak!

Fenerbahçe projelerle gelişmeyi hedefliyor. Spor kulübü, Türkiye’nin her yerinde satın aldığı arazilerine şube binaları ve spor merkezleri inşa edecek.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Osman Genç: En büyük dönüşümü Canik Belediyesi yapıyor!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik, eğitim, kültür, sanat, spor merkezleri ve modern şehirciliği ile model bir kent. En büyük kentsel dönüşümü yapan, en fazla eğitim yatırımı yapan belediyeyiz." dedi.

Maltepe'de 10 milyon TL'lik spor tesisi çürüyor!

Maltepe'de 10 milyon lira harcanarak inşa edilen spor tesisinin elektriği bağlanamadığı için kullanılamıyor. Geçtiğimiz yıl tamamlanan 10 bin metrekarelik tesisteki yeni malzemeler kullanılamadan eskimeye terk edildi.

Maltepe Gülsuyu Stadı ne zaman tamamlanacak?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Gülsuyu spor kulübünün 10 yıldır yapılmasını beklediği spor tesisleri tribün inşaatını gezdi. Kılıç eksikliklerin tespit edildiğini 1.aşamada yapılan tribün inşaatının çok yakında hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

Maltepe Spor Kompleksi ne zaman hizmete açılacak?

İstanbul Maltepe'de 10 milyon liralık yatırımla inşa edilen ve içerisinde spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası ile konferans salonu bulunan Maltepe Spor Kompleksi bir türlü hizmete açılamadı.

Manisa Salihli'ye yeni spor salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Manisa Salihli'ye spor tesisi müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Maltepe Gülsuyu Stadı inşaatında son durum!

Maltepe’de çeşitli nedenlerle yıllardır bitirilemeyen “Gülsuyu Spor Kompleksi” için geçtiğimiz yıl ilk adımı atan Maltepe Belediyesi, kompleksin tribün inşaatı hızla tamamlıyor.

maltepe spor merkezleri Haberi

maltepe spor merkezleri


Mahalle Buluşmaları kapsamında Yalı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, projelerinden bahsederek, “Cevizli’de, Carrefour’un arkasında yer alan kurban kesim alanını tamamen kapatıp, orada gençlerin sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunacağı merkezler yapmak istiyoruz. Büyükbakkalköy civarında da daha modern bir kurban kesim alanı kurmak istiyoruz” dedi


İmar, altyapı sorunları, Marmaray ve buna bağlı altgeçit çalışmaları, kentsel dönüşüm, çevre sorunları, sokak hayvanlarıyla ilgili problemler, spor alanları ve trafik problemlerinin tartışıldığı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Ali Kılıç, “Maltepe’nin sorunlarını çözmek için el ele kol kola birlikte yürümek durumundayız. Geçen bir rapor istedim. Göreve geldiğim günden bu yana 14 bin 500 insanla görüşmüşüm. Takdir edersiniz ki hepinize yetebilmek çok zor. Şunu özellikle rica ediyorum sorunlarınız neyse bizlere her noktada çekinmeden...