28 / 04 / 2024

maltepe Ticaret imarlı arsa

maltepe Ticaret imarlı arsa

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Maltepe Bağlarbaşı'nda bulunan tarla vasıflı arsayı satışa çıkardı. Ticaret+konut, kısmen de yol imarlı arsanın satış bedeli 2 milyon 790 bin TL olarak belirlendi.

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Çekmeköy Belediyesi'nden ticaret imarlı arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 38 milyon 47 bin 500 TL olarak açıklandı.

Konya Selçuklu'da 14 adet arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alan 14 adet konut ve ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediyeden ticaret imarlı 6 arsa!

Şanlıurfa İli Siverek Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı imarlı olarak belirtildi.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 234 milyon TL'ye ticaret ve konut imarlı arsa! 

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 234 milyon TL olarak açıklandı.

Belediye, KDV'den muaf ticaret imarlı arsayı 6 taksitle satıyor! İhalesi 12 Aralık'ta!

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan 2 adet ticari alan imarlı arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. İşte arsaların fiyatları ve tüm detaylar...

Nilüfer Belediyesi'nden ticaret imarlı 3 arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Aralık'ta yapılacak.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

Sakarya'da konut ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

maltepe Ticaret imarlı arsa Haberi

maltepe Ticaret imarlı arsa


TAŞINMAZ SATILACAKTIR


İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:

KARTAL EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SATILIK GAYRİMENKULLER (Bu taşınmazın satış ihalesi 23/05/2016 günü yapılacaktır.)


Sıra No:1

Dosya  No:34200104003

İlçesi:Maltepe

Mahalle / Köy:Bağlarbaşı

Sokak / Mevkii:Yeniyol

Pafta:G22A08C1B

Ada No:16337(Eski 2000)

Parsel No:21

Yüzölçüm (Metrekare):465,00

Hazine Hissesi (Metrekare):Tam

Cinsi:Tarla

Tahmini Bedel (TL):2.790.000,00

Geçici Teminat (TL):558.000,00

İmar Durumu:Ticaret+Konut, Kısmen de Yol

İhale Saati:13.30



1- Yukarıda nitelikleri belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz mallar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile gösterilen gün ve saatte satışa çıkarılmıştır.

2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;

(a) Bu iş için yatırdığınız geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubu, Geçici Teminat Mektubunun şekil ve içeriğinin 2886 sayılı Kanunun 27. maddesi bu Kanun uyarınca yayınlanmış Devlet İhale Genelgelerinde belirtilen şartları (süresiz ve limit içi olarak düzenlenecek, işin özelliği belirtilecek, banka teyit yazısı...