07 / 05 / 2024

maltepe yangında zarar gören evler

maltepe yangında zarar gören evler

Maltepe Belediyesi, 2016’nın ilk 8 ayında evi yanan ya da zarar gören 9 aileye yardım götürdü. Nakdi yardımların yanı sıra ayni yardımlarda da bulunan ekipler, zarar gören evlerin onarılması, tekrar kullanıma hazır hale getirilmesini de sağladı.

Folkart Narlıdere'de yangının izleri hızla siliniyor!

Folkart Narlıdere’de 27 Nisan günü yaşanan yangında zarar gören bloğun yenilenmesi için Folkart ile anlaşma sağlandı.

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Yangında evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Marmaris'te meydana gelen yangınları incelemek için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Kasaplar Çarşısı esnafına kira ve taşınma yardımı müjdesi!

Ankara Kızılcahamam'da yangında zarar gören Kasaplar Çarşısı'ndaki esnaflara kira ve taşınma yardımı verilecek.

Fransa'daki Notre Dame Katedrali'nin restorasyonuna hala başlanamadı!

Fransa'nın başkenti Paris'te 15 Nisan 2019 tarihinde çıkan yangında zarar gören Notre Dame Katedrali'nin restorasyonuna hala başlanamadı...

Niğde Defterdarlığı'nın lojmanı yıkım sırasında zarar gördü!

Niğde Defterdarlığı'na ait ait lojmanın balkonları, yanındaki binanın yıkımında sırasında zarar gördü.

Maltepe Belediyesi yangında zarar gören evleri onardı!

Maltepe Belediyesi, 2016’nın ilk 8 ayında evi yanan ya da zarar gören 9 aileye yardım götürdü. Nakdi yardımların yanı sıra ayni yardımlarda da bulunan ekipler, zarar gören evlerin onarılması, tekrar kullanıma hazır hale getirilmesini de sağladı.

Konut kredisi kullanımında zarar edilmemesi için neler yapılmalı?

Tüketicinin gerek yatırım gerekse barınma amaçlı konut alırken kredi kullanımında zarar etmemesi için bilinçli davranması gerekiyor.

Kilis Müzesi'nin çatısı onarılıyor!

Yangında zarar gören Kilis Müzesi'nin çatısı onarılmaya başlandı. 7 Ağustos 2015 tarihinde Kilis Müzesi'nin çatısında işçiler izolasyon malzemesini kaynak yaparken çıkan yangında çatı kısmı tamamen yanmıştı.

Kilis Müzesi'nin çatısı onarılmaya başlandı!

7 Ağustos 2015 tarihinde Kilis müzesinin çatısında işçiler izolasyon malzemesini kaynak yaparken çıkan yangında çatı kısmı tamamen yanmıştı. Yangında zarar gören Kilis müzesinin çatısı onarılmaya başlandı.

Marmaroom Maltepe Konutları'nda 307 bin TL'den başlıyor!

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Marmaroom Maltepe Konutları'nda fiyatlar 307 bin TL'den başlıyor.

maltepe yangında zarar gören evler Haberi

maltepe yangında zarar gören evler


Maltepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 2016’nın ilk 8 ayında evi yanan ya da zarar gören 9 aileye yardım götürdü. Nakdi yardımların yanı sıra ayni yardımlarda da bulunan ekipler, zarar gören evlerin onarılması, tekrar kullanıma hazır hale getirilmesini de sağladı. Bazı vatandaşlara, evlerinin tamiri süresince konaklayacakları yer ayarlandı.


Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Vatandaşlarımızın iyi günlerinde oldukları gibi kötü günlerinde de yanında oluyoruz. Bu anlamda, evleri yanan ve zarar gören vatandaşlarımıza yardım elimizi uzattık. Karınca kararınca, elimizdeki imkânlar ölçüsünde vatandaşlarımızı kimsesiz biçimde bırakmadık ve mağdur etmedik.  Vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu her fırsatta bilmelerini istiyorum. Maltepemizi birlikte en güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.



Maltepe...