05 / 05 / 2024

maltepe yeni parklar

maltepe yeni parklar

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dernekler buluşması kapsamında Kırıkkaleliler İli Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Kalamış Adalar'la Maltepe'ye 456 yeni konut geliyor!

Kalamış Yapı tarafından hayata geçirilecek Kalamış Adalar projesiyle Maltepe'de 456 yeni konut inşa edilecek. Proje 432 milyon 848 bin TL'ye mal olacak.

Dünya Şehir Maltepe projesiyle 789 yeni konut geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilecek olan Dünya Şehir Maltepe projesiyle 789 yeni konut geliyor. İşte detaylar...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, iki yeni şubesini daha hizmete açtı. Mersin’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, Maltepe şubesini de hizmete açarak İstanbul’da 19 şubeye, Türkiye genelinde ise 38 şubeye ulaştı. 

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

RemaxGo yeni yüzüyle Maltepe'de!

RemaxGo İstanbul'un yeni çekim noktalarından biri olan Maltepe'de, kapılarını açtı. RemaxGo Yönetim Kurulu Başkanı Karaca, "Ekibimiz, Mazaya Ritim İstanbul'da bulunan yenilenen ofisimizde hizmetlerine devam edecek" dedi...

Çankaya İlhan Cavcav Parkı 23 Kasım'da açılacak!

Çankaya Belediyesi, Türk sporuna uzun yıllar hizmet ederek gelişimine önemli katkı sağlamış büyük spor adamı İlhan Cavcav’ın adını yeni parklarından birine verdi.

TOKİ'den Maltepe Başıbüyük'e 305 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul'un Maltepe ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Bu kapsamda TOKİ Başıbüyük Mahallesi'ne 305 yeni konut inşa edecek.

maltepe yeni parklar Haberi

maltepe yeni parklar


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dernekler buluşması kapsamında Kırıkkaleliler İli Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşmaya Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, esnaflar ve dernek üyeleri katıldı. Konuşmasına Kırıkkale’nin Cumhuriyet tarihinde savunma sanayi açısından önemine dikkat çekerek başlayan Başkan Kılıç, “Siz değerli Maltepeli hemşerilerimize hesap vermeye geldik. Maltepe’nin kendine has sorunlarını, seçim dönemimizde başlıklar altında toplamıştık ve şimdi bunları birer birer gerçekleştiriyoruz. 40 ilden daha büyük bir ilçede yaşıyoruz ve sorunlarımız çok. Bizler de bu sorunları hep beraber çözeceğiz” dedi.


29’DAN 10’A


Kentsel dönüşüm, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’expo) projesi, kültür-sanat etkinlikleri, altyapı çalışmaları, restorasyon çalışmaları, Maltepe Meydan ve Beşçeşmeler projesi, giysi kumbaraları, uyuşturucuyla mücadele merkezi hakkında da halka bilgi...